2011 F1 RevMeter rFactorra - Megjelent!

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Megjelent a 2011-es RevMeter rFactorra.


2011.04.16.

Megjelent a sokatok által várva-várt 2011-es RevMeter rFactor alá. Akik használni szeretnék ezt a kiegészítőt, azoknak szükségük lesz a CTDP rfDynHUD nevezetű programjára mely afféle TvStyleként funkciónál, sokkal több információt szolgáltatva a játékosnak versenyzés közben.

A RevMeter telepítésének mikéntjét mindenki megtalálja a letöltési oldalon, ahol lépésről-lépésre leírtam, így remélhetőleg senkinek sem lesz vele problémája.

2011.04.06.

A Formula 1 2011-es szezonjában jó pár változás történt a 2010-eshez képest: mozgatható hátsó szárny, KERS, új motorszabályok, és még sorolhatnám. Ám nem csak a technikai részén történtek újítások, hanem a vizuálisban is, ugyan is az LG egy teljesen új HUD-ot alkotott az idei szezonra, melyben a RevMetertől elkezdve a pályák rajzáig mindent átszabtak, ezzel is új munkát adva a lelkes moddereknek.

Közülük ma hsv45-el fogunk foglalkozni, ugyan is ő elhatározta, hogy mindazt amit az LG létrehozott az idei évadra, ő azt átfekteti az rFactorra, ezzel létrehozva elsők között az új TvStyle-t.

A kiegészítéshez szükségünk lesz majd a CTDP rfDynHUD nevezetű programjára melyet gondolom senkinek sem kell bemutatni.


  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei