F1 1993 LE by F1-S-R

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Nem is olyan régen DaiMOn kolléga prezentálta nektek az F1-S-R csapata által akkor még készülőben lévő, 1993-as F1 szezont feldolgozó rFactor kiegészítését! Most itt az alkalom, hogy kipróbáljátok azt ami akkor csak egy videó mutatott.
A most megjelent verzió elsősorban az online versenyzők számára lehet kecsegtető, hiszen ez egy liga verzió, vagyis minden autó ugyanolyan fizikai tulajdonságokkal rendelkezik. A MOD reális tulajdonságokkal rendelkező példánya a közeljövőben jelenik majd meg.



Ez a kiegészítés komoly modder-csoportok együttes közreműködésével jött létre. A készítők teljes listáját megtaláljátok a csomagban található readme fájlban. Az FSR csoport ezúton is várja a felhasználók visszajelzéseit, hogy a végleges kiadás a lehetőségekhez mérten ugyan, de hibátlan legyen. Ezen visszajelzéseinek bárki hangot is adhat a fejlesztők weboldalán létrehozott fórumon.



Jó szórakozást!

  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei