F1 CTDP 1994 - Képek az Aida pályáról

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Ki ne ismerné a CTDP csapatot? Nos, aki nem, az most fogja bepótolni, feltéve ha tovább olvas...

2012.01.07.(NorbiLordi)

Új képekkel rukkolt elő a CTDP csapata, az eddig megszokott sisak, valamint versenygépekről készült fotók után egy pályáról kaptunk képanyagot, mégpedig az Aida Circuitről. A pálya Japánban található, itt rendezték meg 1994-ben és 1995-ben a Csendes-Óceáni Nagydíjat, melyet mindkétszer a már hétszeres világbajnok, Michael Schumacher nyert meg. A csapat elmondta, hogy eme pálya része lesz majd a modnak, így valószínű hogy egy pályacsomagot is kapunk majd a mod mellé.

2011.12.10. (NorbiLordi)

Újabb képek érkeztek, melyeken a frissiben elkészült újabb sisakokat láthatjuk. A képeken Gianni Morbidelli, Nicola Larini, Pierluigi Martini valamint David Coulthard részletesen kidolgozott sisakjait láthatjuk.2011.11.03. (NorbiLordi)

 
Újabb képek érkeztek a CTDP-től, ezúttal a Ferrariról illetve a Jordanről. A Ferrarin végre láthatjuk a textúrákat, mely elég élethűre sikeredtek, a Jordan még egyenlőre várat magára. Megújult egyébként a csapat honlapja, melyre már régóta ráfért egy alapos átalakítás.


 2011.09.03. (NorbiLordi)

 Szám szerint tizenegy darab új kép érkezett a CTDP modról, azon belül is a frissiben elkészült V12-es, Jean Alesi és Gerhard Berger által vezetett Ferrari istálló 412T kódjelű versenygépéről. A modell a csapat nevéhez méltóan részletgazdagon kidolgozott, azonban a textúrák egyenlőre még hiányoznak róla.

Ez azonban csak négy kép volt a tizenegyből, a maradék heten a sokak számára nem sokat mondó Pedro Lamy, és a maga 18 éves pályafutásával bőven veteránnak számító Rubens Barichello sisakjait láthatjuk, többféle szemszögből.

2011.08.26. (NorbiLordi)

Hét új kép érkezett a modról, ezúttal a Jordan 194-es hátsó fertályát tekinthetjük meg, valamint két frissiben elkészült sisakot, melyeket Heinz-Harald Frentzen és Jean Alesi viseltek.További képek a kapcsolódó galériában.


Ezen felül a CTDP csapat közzé tett a blogjukon egy tutorialt, mely a modellezni vágyókat kívánja segíteni. Persze ne gondolja senki hogy ez ilyen "Tanulj profin modellezni 10 perc alatt", csupán némi kezdő lökést akar adni a vállalkozó kedvű embereknek. A tutorialt ITT tudjátok elérni, angolt tudók előnyben.

2011.07.30 (NorbiLordi)

Három új kép landolt a galériánkban a CTDP csapat legújabb munkájából, a Formula 1 1994-es évadát feldolgozó modból. A Lotus után a Jordan istálló 194 kódjelű autójáról érkeztek képek. A modellt Andreas "Neidryder" Neidhart és Marco "BMWFan" Büttner készítette, mely a csapat nevéhez méltón részletesen kidolgozott.

2011.07.23. (NorbiLordi)

Kerek két hónapja érkezett az utolsó hír a CTDP által fejlesztett Formula 1 1994-es modról. Ezúttal négy új renderképet kaptunk melyeken a még nagyon kezdetleges állapotban lévő Lotus 107-est láthatjuk melyet Spoony készített.


2011.05.24. (NorbiLordi)

Szépen haladnak a CTDP-s srácok a Ferrari 412t-nek a modellezésével, ugyanis a kocsi megkapta azt az alkatrészt melyre annyira nem szoktunk figyelni ha a kocsi külsejét nézzük, ám mégis fontos szerepe van: ez tartja a helyén a kereket. Gondolom ebből kitalálható, hogy a felfüggesztésről beszélek. :) Aki esetleg többet szeretne tudni, annak a CTDP csapat összeállított egy kis leírást (angolul tudók előnyben).2011.05.14. (NorbiLordi)

A sisakmodellek újramodellezése után a következő a Ferrari csapat 412T kódjelű autója került sorra, így a 4 új képen már a reinkarnálódott versenygépet láthatjuk.


2011.05.01. (NorbiLordi)

Boldog májust mindenkinek! A CTDP csapat jó fél év után újabb képekkel rukkolt elő, ezúttal a sisakokról.

A sisakok újramodellezésre kerültek, a képeken pedig különböző festéseket láthatunk a ma 17 éve elhunyt Ayrton Senna sisakján.
A csapat egy vadiúj pilóta modellen dolgozik, hogy az minél jobban kompabilitis legyen a -tegyük hozzá, hogy remélhetőleg- idén megjelenő rFactor 2-vel. A CTDP az rFactor 2-re kívánja majd szánni a '94-es modját, ám nem kizárt, hogy az új SimBin játékra fog megjelenni, amit nem kell készpénznek venni, de úgy tűnik, hogy a fiúk is kezdik unni a sok várakozást.További képek a kapcsolódó galériában.

2010.10.04.(NorbiLordi)

Újabb 2 renderkép landolt a képgalériánkban a Tyrell 022-es kódjelet viselő betontorpedóról. 

Egy Yamaha V10-es motor hajtotta, Ukyo Katayama, és Marc Blundell vezette, egyetlen kitűnő eredményük a Spanyol Nagydíjon elért dobogós helyezés, mellyel biztosították maguknak a 7. helyet a világbajnokságban. 

2010.08.14.(NorbiLordi)
Szép jó reggelt mindenkinek.

Ha emlékeztek rá, Januárban már volt kép a McLaren MP4/9-es versenygépről.

Most hoztam nektek 3 új képet róla, melyek a Tyrell-éhez hasonlóan a kocsi modelljét kívánja bemutatni.

2010.08.09.(NorbiLordi)

Jó ideje nem volt már hír erről a modról, ám most a csendet megtörték, és kiadtak 2 képet, a Tyrell 022-es versenygépről.

Egy Yamaha V10-es motor hajtotta, Ukyo Katayama, és Marc Blundell vezette, egyetlen kitűnő eredményük a Spanyol Nagydíjon elért dobogós helyezés, mellyel biztosították maguknak a 7. helyet a világbajnokságban.
2010.06.06. (NorbiLordi)


Újra csak a Ligier csapat került a középpontba és az idén visszatérő Montreali pálya. Képekhez nincs mit hozzáfűzni,fogyasszátok egézsséggel.

További képek a képgalériában.


A CTDP csapata közzétett egy felhívást, miszerint segítőket keresnek ehhez a modhoz, elsősorban olyanokat, akiknek nagy tapasztalatuk van a modellezésben, webszerkesztésben és a Java programozásban.További infó ITT

2010.03.04
(NorbiLordi)

Tegnapi nap folyamán 2 új kép látott napvilágot a CTDP csapat által készített F1 1994 módról.Ezúttal in-game képeket láthatunk a Ligier JS39-esről mellyel a csapat abban az évben 13 világbajnoki pontot szerzett, és 2 dobogót, Olivier Panis-al, Johnny Herbert-el, Franck Lagorce-al és Eric Bernard-al a volán mögött.


2010.03.01
 (NorbiLordi)

3 új kép látott napvilágot a CTDP csapat által készített F1 1994 modról.

Az új képeken a készülő Ferrari 412T-t vehetjük szemügyre.
2010.02.23.
 (Birkuc)
A kép azt hiszem mindent elárul, de azért ássunk kicsit mélyebbre...

Először is, ha valaki esetleg még nem tudta volna: a WIP kódszó nem más mint az angol Work In Progress monogramja, jelentése a munka folyamatban van, tehát dolgoznak rajta, vagyis még nem jelent meg, de egyértelműen készülőfélben van.

Másodszor, aki a rizsa helyett inkább a vizuális élvezetek híve, az máris fejvesztve rohanhat a cikkhez is mellékelt galériához, ugyanis kezdésnek ott cirka 90 képet talál a készülő modról.Most pedig térjünk a lényegre!:
Pár szó a CTDP csapatról: ha valakit arra kérnek hogy mondjon egy rFactor modot, vélhetően leginkább az FSONE vagy az RFT ugrik be neki elsőre, holott a CTDP csapat minden tekintetben föléjük nő, és nemcsak azért mert ők nyerték a legtöbb modder díjat (többek között 2x is a szimulátormodding Oscar -jának számító RFC Mod of the Year -t), hanem mert több fronton is kiváló kiadványok fűződnek a nevükhöz, nem beszélve arról hogy ők már akkor a világ egyik vezető modder csapata voltak, amikor a jelenleg is aktív riválisaik még csak tervben sem...már az F1 Challenge idejében is kiadtak jó pár kiváló modot és pályát, az RH egyetlen méltó riválisaként, sokak szerint egyetlen legyőzőjeként...és míg az RH az F1C után jóformán nyugdíjba vonult, addig a CTDP szinte az rFactor megjelenésével egyidőben átnyergelt erre a platformra, és azóta is mint az rFactor modding zászlóshajója és egyben koronázott királya tevékenykedik és adja ki sorban a jobbnál jobb kiadványokat az rFactor játékosok legnagyobb örömére, az FSONE és társai pedig pontosan tudják: még mindig a CTDP az, akit le kell győzni. Továbbá egykori és mostani riválisaikkal ellentétben ráadásul a "Cars & Tracks Development Project" elnevezésű csoport nem csupán leginkább az aktuális dolgokkal foglalkozik, de bizony merészebb vizekre is könnyedén rááll, egészen pontosan a múltbatekintésről és a történelmi kiadványokról van szó, de ez már egy másik történet...

...vagy dehogyis, nagyon is aktuális a téma, hisz ezen cikk valójában az 1994 -es F1 szezont prezentálni hivatott készülő rFactor modról szól, amit bármily meglepő, épp a CTDP készít...de még mielőtt tényleg rátérnénk (húha nagyon kezdek átmenni Farkasházy Tivadarba), tényleg csak röviden a CTDP múltja, a legnevesebb modok:
-F1 1995 (F1 2002, F1C, GP4) - 2003.07.03.
-F1 2003 (F1C) - 2004.01.03.
-F1 2004 (F1C) - 2004.11.15.
-F1 2005 (F1C, rF) - 2005.11.26. illetve 2006.08.07. (rF) /RFC Mod of the Year 2006'/
-F1 1998 (F1C) - 2006.04.07.
-F1 2006 (rF) - 2008.12.06. /RFC Mod of the Year 2008'/
-Superleague Formula 2009 (rF) - 2009. október
-F1 1994 (rF) - 2010 ???

No igen, csak sikerült célba érnie a cikkírónak, helyben vagyunk, a CTDP csapat jelenleg elsősorban az 1994 -es F1 modján ügyködik, amely szezon talán a legemlékezetesebb az elmúlt 2 évtizedből: elvégre akkor érte a tragikus halál a brazilok nemzeti hősét, a háromszoros világbajnok legendát, Ayrton Sennát, ekkor koronáztatott meg első ízben a németek rekordbajnoka, Michael Schumacher a Briatore vezette Benettonnal, és minden bizonnyal a sportág történetének legvitatottabb VB címe is ez egyszersmind, miután a szezon közben többször is súlyos szabálytalanságon kapták mind a csapatot, mind magát Schumacher -t, és az ebből fakadó büntetések révén az utolsó futamon dőlt el a cím sorsa, amikor is a 2 bajnokaspiráns (a másik a Senna után hagyott űrt a Williams -nél betölteni hivatott Damon Hill volt) pályán történő test-test elleni, a VB címről direktben döntő küzdelme az élen egy azóta is vitatott ütközéssel ért véget...másfelől viszont sokan az egyik legalacsonyabb színvonalú bajnokságnak is titulálják, hiszen az összes többi csapat többnyire mérföldekkel volt lemaradva a Williams-Benetton duótól.Mégis, szinte minden F1 kedvelő szimulátorjátékosnak viszket már a tenyere, hogy végre kézbe vehesse az F1 CTDP 1994 modot, amelyről természetesen a továbbiakban is informálódhattok majd oldalunk hasábjain is, és már tényleg csak a megjelenési dátum hiányzik, de ez így is marad, a CTDP is a 'when its done' szlogent követi, és soha sem a kapkodásról volt híres...

...mindezek után ilyen téren csakis a sokadjára is elsütött szállóigével tudlak vigasztalni benneteket: 'türelem CTDP 94 -et terem!', de egy dolog biztos, megéri várni, hisz vélhetően ezúttal is a lehető legmagasabb színvonal jellemzi majd a CTDP soros modját, aki nem hiszi járjon utána...akarom mondani nézzen alaposan körül a cikkhez mellékelt képgalériában!
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások33  

chenjianwei

2018-01-11 09:07:31 [32]

yeezy
longchamp
longchamps
balenciaga sneakers
adidas yeezy boost
curry 4
adidas yeezy boost
kobe 9
foamposites
converse outlet store
longchamp handbags
nike lebron 15
falcons jersey
yeezy shoes
ferragamo belt
nike roshe run
tory burch shoes
lebron 15 shoes
converse shoes
longchamp
supreme clothing
links of london sale
golden goose sneakers
nike air zoom pegasus 32
hermes birkin
gucci belts for men
yeezy shoes
atlanta falcons jersey
retro jordans
jordan shoes
true religion jeans
cheap jordans
nike air max 90
cheap mlb jerseys
nike zoom
michael kors outlet
supreme hoodie
retro jordans
pandora bracelet
longchamp handbags
lebron 15
vibram fivefingers
nike polo
hermes handbags
yeezys
huarache shoes
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
jordan shoes
hogan outlet
jordan 12
adidas yeezy
jordan 4
yeezy boost
moncler sale
mlb jerseys
hermes belts
ultra boost 3.0
michael kors outlet
hyperdunks
supreme clothing
nike lebron 11
air jordan
yeezy boost
true religion outlet
adidas superstar UK
adidas tubular x
air jordan shoes
nike air max
cartier love bracelet
hogan outlet online
lebron soldier 11
nike zoom
curry 2
michael kors factory outlet
james harden shoes
michael kors outlet
nike mercurial vapor
yeezy boost
off white hoodie
michael kors
tom ford sunglasses
yeezy boost 350 v2
air max 90
nba jerseys
kobe 9
air max 95
birkin bag
kobe shoes
links of london
golden goose
kyrie 4
true religion jeans
nike dunks
kate spade outlet
adidas superstar
prada sunglasses
adidas neo online shop
converse outlet
adidas gazelle
adidas stan smith women
lebron 15
huaraches
yeezy boost 350
nike huarache
adidas tubular UK
yeezy
bape hoodie
100% real jordans for cheap
paul george shoes
nike roshe run
jordan 11
ysl handbags
nike air zoom
air jordans
goyard handbags
cheap jordans
nike huarache
michael kors outlet online
michael kors outlet
fitflops sale
air force ones
kobe 11
michael kors handbags
lebron shoes
kobe sneakers
adidas nmd
converse shoes
bape hoodie
michael kors outlet
kyrie 4
longchamp bags
louboutin shoes
nike air zoom structure 19
air jordan 12
pandora charms
jordan shoes
christian louboutin
nike mercurial
nike air force 1 high
balenciaga shoes
nike air force 1 low
air max 2018
pg 1
pandora charms
under armour curry 3
christian louboutin shoes
goyard handbags
nike air force
adidas eqt
tom ford glasses
nike air force
basketball shoes
patriots jersey
nike roshe run one
nike lebron 14
cartier bracelet
nike air max 90
yeezy boost 350
nike air force 1
dior sunglasses
adidas nmd
adidas ultra boost 3.0
hermes belt
kobe basketball shoes
yeezy
jordan 6
vans store
nike huarache sale
chrome hearts online
hermes birkin
adidas gazelle sale
adidas nmd
nike hyperdunk
cheap nfl jerseys china
vans outlet
adidas shoes
gucci belt
nike air max95
light up shoes
adidas ultra boost 3.0
harden shoes
adidas tubular
adidas ultra boost
basketball shoes
air jordan 6
hermes belt
yeezy
tory burch shoes
jordan shoes
adidas outlet
bape clothing
adidas ultra boost
curry shoes
yeezy shoes
kobe shoes
lacoste polo
air max
asics sneakers
patriots jerseys
nike air max 2016
kate spade handbags
air jordan
chrome hearts
lebron 14
longchamp outlet
hermes bag
adidas online shop
moncler
nfl jerseys
longchamp longchamps
hermes belt
nike huarache
adidas ultra boost
nike hyperdunk
nike air force 1
nike hyperdunk 2017
yeezy boost 350 v2
birkin bag
nmd
nmd
nike dunk low
nike huarache
golden goose outlet
true religion outlet
kd shoes
lacoste online shop
jordan retro
ferragamo sale
pandora jewelry
moncler jackets
kate spade outlet online
cheap nba jerseys
jordan 13
adidas tubular
calvin klein underwear
adidas outlet
yeezy sneakers
lacoste outlet
asics running shoes
air max 90
nike roshe one
cheap nfl jerseys
lebron 13
lebron soldier 10
curry 4
van cleef arpels
yeezy boost 350 v2
adidas outlet online
adidas tubular
nike air max 90
chrome hearts
adidas nmd
longchamp bags
nhl jerseys
adidas yeezy
adidas nmd r1
nike kyrie 3
timberland shoes
jordan retro 13
vans shoes
timberland outlet
adidas store
yeezy boost 350
new england patriots jerseys
michael kors handbags
kyrie irving shoes
kobe basketball shoes
off white clothing
jordan retro
adidas stan smith uk
adidas stan smith
air max 90
led light up shoes
michael kors handbags
yeezy boost
adidas yeezy
reebok outlet
irving shoes
curry 3
jordan shoes
cheap jordans
light up shoes
nike air max 2017
fitflops sale clearance
nike basketball shoes
adidas nmd
lebron james shoes
jordan retro
kobe 11
fitflops
yeezy boost 350
adidas stan smith men
roshe run
yeezy shoes
balenciaga sneakers
cheap jordans
longchamp bags
kevin durant shoes
kobe byrant shoes
chrome hearts outlet
goyard tote
adidas eqt support adv
prada eyeglasses
gucci belts
off white hoodie
yeezy
yeezy boost 350 v2
yeezy shoes
stephen curry shoes
cheap nhl jerseys
lebron 13 low
golden goose
vanvan cleef and arpels
nike free run
longchamp handbags
yeezys
moncler outlet
michael kors outlet handbags
nmd r1
kobe byrant shoes
hermes belts
adidas neo
real jordans for sale cheap
air jordan 11
nike air max
links of london
golden goose sneakers
led shoes
pandora jewelry
adidas yeezy boost
balenciaga shoes
adidas stan smith
adidas yeezy
vans shoes
nike air max 2018
pandora bracelet
true religion
ultra boost
lebron 13 shoes
longchamp
calvin klein outlet
michael kors purses
kate spade outlet
nike roshe run
michael kors outlet online
paul george shoes
kyrie 3
curry 3
huarache shoes
adidas superstardono

2011-09-10 09:11:36 [31]

talán jó lesz.talán nem

WaGeNHaLT

2011-08-26 19:34:11 [30]

Végre csinálhatnának egy tökéletes modot,nem értem ha már hosszú évek óta moddolnak,miért nem tudnak egy több mint 15 évvel ezelőtti módot normálisan megcsinálni. Ez mekkora szégyen

Alex1996

2011-05-02 01:52:20 [29]

look nice

Pyton007

2010-10-05 22:30:53 [28]

Valaki tudja, hogy mikorra lesz kész ez a mod ? képek alapján jól néz ki

Bentley

2010-06-06 19:37:51 [27]

jah hát most megnézve a képet nem így nézett ki az első szárny sztem DDDD

Bentley

2010-06-06 19:37:20 [26]

sufnyi, google : Williams 1994

magyar4

2010-06-06 12:17:39 [25]

Ez nagyon jónak ígérkezik.

sufnyi

2010-03-06 10:17:25 [24]

srácok, egy kérdés: a Williams-nek 1994-ben meg volt hajlítva az első légterelője??
vagyis egy kicsit meg volt, de az is lefelé, és nem ennyire! Nem kritika, csak egy kérdés.

balage06

2010-03-06 08:15:11 [23]

Az RFT nem rossz de azért az FSONE-hoz képest... Csak azért mert magyar...

karamazov

2010-03-05 19:08:26 [22]

Csak egy gondolat menetem volt
Egy olyan topic hm... óda járnánk dühöngeni

frentzen

2010-03-05 18:32:40 [21]

ez nagyon jó modnak tűnik.a képekböl és a galériábol itélve már nem kell sokat várni a kiadáshoz

V.Szabolcs

2010-03-05 17:50:40 [20]

szerintem a fórumba külön topicot kéne nyitni erről az FSone vs RFT témáról,és akkor nem lenne minden rfactoros cikk hozzászólása ehhez hasonlókkal.de ha már itt tarunk az RFT a jobb

Szarka Balázs

2010-03-05 17:08:40 [19]

szerintem az fsone nem fog pénzes modokat kiadni. Nagyon jó modder csapat, de a természetük tényleg szörnyü.

Sztbeni

2010-03-05 15:22:03 [18]

Sziasztok!

Az mitől van, hogy a CTDP 2006-ban majdnem letépi a kezem a Force Feedback-os Logitech kormány, addig pl az RFT 2009-ben nem annyira keményen rezeg. Mi ez? A CTDP támpgat valami spéci cuccot, hogy ez van?

W. Axl Rose

2010-03-05 12:56:16 [17]

Ez a lopás, más munkájának felhasználása érdekes dolog. Repkednek modok rendesen saját név alatt és néha csak egy eldugott txt fájlban van benne egy megjegyzés, hogy nem minden saját készítés amúgy... Ha nekem valaki így venné kölcsön egy cikkem, megnézhetné magát...

karamazov

2010-03-04 22:52:34 [16]

Soha nem bántanék meg szándékossan egyetlen modert vagy moding csapatot sem .
De ezt az FSone-t a Sompir miatt egyszerüen ki nem álhatom .
Egy undorító ellenszenves banda , egyszerüen elakarják lehetetleníteni a sompirt .
Még pedig azért mert konkurenciát látnak benne .
Most elképzelhető , hogy ostobaságot mondok de nem lehet , hogy az FSone-nak valami anyagi érdeke van a dologban ?
Például a jövőben pénzt kér az FSone a letőltésért cserébe , az RFT ingyenes (szerintem jobb is ) így az FSone népszerűsége csökken .
Ez csak egy elmélet de azért van benne logika , nem ?

Birkuc

2010-03-02 11:00:00 [15]

lenne okuk 3-4 másik modot ami meg kint van az rFcentralon, csak azok nem méltó riválisok, sőt csak kedvező összehasonlítást kölcsönöznek nekik

Szarka Balázs

2010-03-02 10:20:32 [14]

Amugy van okuk mocskolni az rft-t. Még állítólag a 2008-as módnál nem volt minden tiszta, de 2009-nél ilyenröl nem tudunk.

Birkuc

2010-03-02 09:26:15 [13]

az a bajuk hogy egy ember sokkal gyorsabban megcsinál egy igazán ütős modot mint ők csapatként, az pedig azt hiszem magáért beszél hogy csak Sompirra utaznak, ezzel is elismerve hogy méltó riválisuk

Sztbeni

2010-03-02 07:24:11 [12]

és mikor volt ez?

karamazov

2010-03-01 23:08:26 [11]

És az RFT nem kapott még semmit eddig ?

Szemy94

2010-03-01 22:34:32 [10]

Csak annyi,hoyg mocskolja RFT-t,ezért nincs kint rfc-n se.
Sompir azért csinálja a játékot, hogy mások szórakozzanak, FSONE meg azért,hogy elismeréseket szerezzen

Sztbeni

2010-03-01 22:10:53 [9]

Amúgy miért haragudnak sokan itt az fsone-re? Mit ártottak? Valamiről lemaradtam?

Szemy94

2010-03-01 19:51:46 [8]

Hungary 4Ever

szekto

2010-03-01 19:20:49 [7]

Az FSONE spanyol, míg az MMG-sek asszem amerikaiak (s mind2 brigádba dolgoznak magyarok is ):

Sztbeni

2010-03-01 19:14:06 [6]

És az Fsone és az MMG?

Birkuc

2010-03-01 18:20:28 [5]

germán tudtommal

Sztbeni

2010-03-01 17:59:52 [4]

Amúgy ezek a CTDP-sek milyen nemzetiségűek?

DJ_MatHY

2010-02-24 06:24:10 [3]

uhh
este ki felejtettem szegény Roland Ratzenbergert
R.I.P. Roland

DJ_MatHY

2010-02-23 18:04:45 [2]

R.I.P. Senna
szerintem jó lesz

Birkuc

2010-02-23 12:40:48 [1]

első

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei