F1 CTDP 1994 - Képek az Aida pályáról

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Ki ne ismerné a CTDP csapatot? Nos, aki nem, az most fogja bepótolni, feltéve ha tovább olvas...

2012.01.07.(NorbiLordi)

Új képekkel rukkolt elő a CTDP csapata, az eddig megszokott sisak, valamint versenygépekről készült fotók után egy pályáról kaptunk képanyagot, mégpedig az Aida Circuitről. A pálya Japánban található, itt rendezték meg 1994-ben és 1995-ben a Csendes-Óceáni Nagydíjat, melyet mindkétszer a már hétszeres világbajnok, Michael Schumacher nyert meg. A csapat elmondta, hogy eme pálya része lesz majd a modnak, így valószínű hogy egy pályacsomagot is kapunk majd a mod mellé.





2011.12.10. (NorbiLordi)

Újabb képek érkeztek, melyeken a frissiben elkészült újabb sisakokat láthatjuk. A képeken Gianni Morbidelli, Nicola Larini, Pierluigi Martini valamint David Coulthard részletesen kidolgozott sisakjait láthatjuk.







2011.11.03. (NorbiLordi)

 
Újabb képek érkeztek a CTDP-től, ezúttal a Ferrariról illetve a Jordanről. A Ferrarin végre láthatjuk a textúrákat, mely elég élethűre sikeredtek, a Jordan még egyenlőre várat magára. Megújult egyébként a csapat honlapja, melyre már régóta ráfért egy alapos átalakítás.






 



2011.09.03. (NorbiLordi)

 Szám szerint tizenegy darab új kép érkezett a CTDP modról, azon belül is a frissiben elkészült V12-es, Jean Alesi és Gerhard Berger által vezetett Ferrari istálló 412T kódjelű versenygépéről. A modell a csapat nevéhez méltóan részletgazdagon kidolgozott, azonban a textúrák egyenlőre még hiányoznak róla.

Ez azonban csak négy kép volt a tizenegyből, a maradék heten a sokak számára nem sokat mondó Pedro Lamy, és a maga 18 éves pályafutásával bőven veteránnak számító Rubens Barichello sisakjait láthatjuk, többféle szemszögből.













2011.08.26. (NorbiLordi)

Hét új kép érkezett a modról, ezúttal a Jordan 194-es hátsó fertályát tekinthetjük meg, valamint két frissiben elkészült sisakot, melyeket Heinz-Harald Frentzen és Jean Alesi viseltek.







További képek a kapcsolódó galériában.


Ezen felül a CTDP csapat közzé tett a blogjukon egy tutorialt, mely a modellezni vágyókat kívánja segíteni. Persze ne gondolja senki hogy ez ilyen "Tanulj profin modellezni 10 perc alatt", csupán némi kezdő lökést akar adni a vállalkozó kedvű embereknek. A tutorialt ITT tudjátok elérni, angolt tudók előnyben.

2011.07.30 (NorbiLordi)

Három új kép landolt a galériánkban a CTDP csapat legújabb munkájából, a Formula 1 1994-es évadát feldolgozó modból. A Lotus után a Jordan istálló 194 kódjelű autójáról érkeztek képek. A modellt Andreas "Neidryder" Neidhart és Marco "BMWFan" Büttner készítette, mely a csapat nevéhez méltón részletesen kidolgozott.





2011.07.23. (NorbiLordi)

Kerek két hónapja érkezett az utolsó hír a CTDP által fejlesztett Formula 1 1994-es modról. Ezúttal négy új renderképet kaptunk melyeken a még nagyon kezdetleges állapotban lévő Lotus 107-est láthatjuk melyet Spoony készített.






2011.05.24. (NorbiLordi)

Szépen haladnak a CTDP-s srácok a Ferrari 412t-nek a modellezésével, ugyanis a kocsi megkapta azt az alkatrészt melyre annyira nem szoktunk figyelni ha a kocsi külsejét nézzük, ám mégis fontos szerepe van: ez tartja a helyén a kereket. Gondolom ebből kitalálható, hogy a felfüggesztésről beszélek. :) Aki esetleg többet szeretne tudni, annak a CTDP csapat összeállított egy kis leírást (angolul tudók előnyben).







2011.05.14. (NorbiLordi)

A sisakmodellek újramodellezése után a következő a Ferrari csapat 412T kódjelű autója került sorra, így a 4 új képen már a reinkarnálódott versenygépet láthatjuk.






2011.05.01. (NorbiLordi)

Boldog májust mindenkinek! A CTDP csapat jó fél év után újabb képekkel rukkolt elő, ezúttal a sisakokról.

A sisakok újramodellezésre kerültek, a képeken pedig különböző festéseket láthatunk a ma 17 éve elhunyt Ayrton Senna sisakján.
A csapat egy vadiúj pilóta modellen dolgozik, hogy az minél jobban kompabilitis legyen a -tegyük hozzá, hogy remélhetőleg- idén megjelenő rFactor 2-vel. A CTDP az rFactor 2-re kívánja majd szánni a '94-es modját, ám nem kizárt, hogy az új SimBin játékra fog megjelenni, amit nem kell készpénznek venni, de úgy tűnik, hogy a fiúk is kezdik unni a sok várakozást.







További képek a kapcsolódó galériában.

2010.10.04.(NorbiLordi)

Újabb 2 renderkép landolt a képgalériánkban a Tyrell 022-es kódjelet viselő betontorpedóról. 

Egy Yamaha V10-es motor hajtotta, Ukyo Katayama, és Marc Blundell vezette, egyetlen kitűnő eredményük a Spanyol Nagydíjon elért dobogós helyezés, mellyel biztosították maguknak a 7. helyet a világbajnokságban. 





2010.08.14.(NorbiLordi)
Szép jó reggelt mindenkinek.

Ha emlékeztek rá, Januárban már volt kép a McLaren MP4/9-es versenygépről.

Most hoztam nektek 3 új képet róla, melyek a Tyrell-éhez hasonlóan a kocsi modelljét kívánja bemutatni.





2010.08.09.(NorbiLordi)

Jó ideje nem volt már hír erről a modról, ám most a csendet megtörték, és kiadtak 2 képet, a Tyrell 022-es versenygépről.

Egy Yamaha V10-es motor hajtotta, Ukyo Katayama, és Marc Blundell vezette, egyetlen kitűnő eredményük a Spanyol Nagydíjon elért dobogós helyezés, mellyel biztosították maguknak a 7. helyet a világbajnokságban.




2010.06.06. (NorbiLordi)


Újra csak a Ligier csapat került a középpontba és az idén visszatérő Montreali pálya. Képekhez nincs mit hozzáfűzni,fogyasszátok egézsséggel.





További képek a képgalériában.


A CTDP csapata közzétett egy felhívást, miszerint segítőket keresnek ehhez a modhoz, elsősorban olyanokat, akiknek nagy tapasztalatuk van a modellezésben, webszerkesztésben és a Java programozásban.További infó ITT





2010.03.04
(NorbiLordi)

Tegnapi nap folyamán 2 új kép látott napvilágot a CTDP csapat által készített F1 1994 módról.



Ezúttal in-game képeket láthatunk a Ligier JS39-esről mellyel a csapat abban az évben 13 világbajnoki pontot szerzett, és 2 dobogót, Olivier Panis-al, Johnny Herbert-el, Franck Lagorce-al és Eric Bernard-al a volán mögött.






2010.03.01
 (NorbiLordi)

3 új kép látott napvilágot a CTDP csapat által készített F1 1994 modról.

Az új képeken a készülő Ferrari 412T-t vehetjük szemügyre.








2010.02.23.
 (Birkuc)




A kép azt hiszem mindent elárul, de azért ássunk kicsit mélyebbre...

Először is, ha valaki esetleg még nem tudta volna: a WIP kódszó nem más mint az angol Work In Progress monogramja, jelentése a munka folyamatban van, tehát dolgoznak rajta, vagyis még nem jelent meg, de egyértelműen készülőfélben van.

Másodszor, aki a rizsa helyett inkább a vizuális élvezetek híve, az máris fejvesztve rohanhat a cikkhez is mellékelt galériához, ugyanis kezdésnek ott cirka 90 képet talál a készülő modról.



Most pedig térjünk a lényegre!:
Pár szó a CTDP csapatról: ha valakit arra kérnek hogy mondjon egy rFactor modot, vélhetően leginkább az FSONE vagy az RFT ugrik be neki elsőre, holott a CTDP csapat minden tekintetben föléjük nő, és nemcsak azért mert ők nyerték a legtöbb modder díjat (többek között 2x is a szimulátormodding Oscar -jának számító RFC Mod of the Year -t), hanem mert több fronton is kiváló kiadványok fűződnek a nevükhöz, nem beszélve arról hogy ők már akkor a világ egyik vezető modder csapata voltak, amikor a jelenleg is aktív riválisaik még csak tervben sem...már az F1 Challenge idejében is kiadtak jó pár kiváló modot és pályát, az RH egyetlen méltó riválisaként, sokak szerint egyetlen legyőzőjeként...és míg az RH az F1C után jóformán nyugdíjba vonult, addig a CTDP szinte az rFactor megjelenésével egyidőben átnyergelt erre a platformra, és azóta is mint az rFactor modding zászlóshajója és egyben koronázott királya tevékenykedik és adja ki sorban a jobbnál jobb kiadványokat az rFactor játékosok legnagyobb örömére, az FSONE és társai pedig pontosan tudják: még mindig a CTDP az, akit le kell győzni. Továbbá egykori és mostani riválisaikkal ellentétben ráadásul a "Cars & Tracks Development Project" elnevezésű csoport nem csupán leginkább az aktuális dolgokkal foglalkozik, de bizony merészebb vizekre is könnyedén rááll, egészen pontosan a múltbatekintésről és a történelmi kiadványokról van szó, de ez már egy másik történet...

...vagy dehogyis, nagyon is aktuális a téma, hisz ezen cikk valójában az 1994 -es F1 szezont prezentálni hivatott készülő rFactor modról szól, amit bármily meglepő, épp a CTDP készít...



de még mielőtt tényleg rátérnénk (húha nagyon kezdek átmenni Farkasházy Tivadarba), tényleg csak röviden a CTDP múltja, a legnevesebb modok:
-F1 1995 (F1 2002, F1C, GP4) - 2003.07.03.
-F1 2003 (F1C) - 2004.01.03.
-F1 2004 (F1C) - 2004.11.15.
-F1 2005 (F1C, rF) - 2005.11.26. illetve 2006.08.07. (rF) /RFC Mod of the Year 2006'/
-F1 1998 (F1C) - 2006.04.07.
-F1 2006 (rF) - 2008.12.06. /RFC Mod of the Year 2008'/
-Superleague Formula 2009 (rF) - 2009. október
-F1 1994 (rF) - 2010 ???

No igen, csak sikerült célba érnie a cikkírónak, helyben vagyunk, a CTDP csapat jelenleg elsősorban az 1994 -es F1 modján ügyködik, amely szezon talán a legemlékezetesebb az elmúlt 2 évtizedből: elvégre akkor érte a tragikus halál a brazilok nemzeti hősét, a háromszoros világbajnok legendát, Ayrton Sennát, ekkor koronáztatott meg első ízben a németek rekordbajnoka, Michael Schumacher a Briatore vezette Benettonnal, és minden bizonnyal a sportág történetének legvitatottabb VB címe is ez egyszersmind, miután a szezon közben többször is súlyos szabálytalanságon kapták mind a csapatot, mind magát Schumacher -t, és az ebből fakadó büntetések révén az utolsó futamon dőlt el a cím sorsa, amikor is a 2 bajnokaspiráns (a másik a Senna után hagyott űrt a Williams -nél betölteni hivatott Damon Hill volt) pályán történő test-test elleni, a VB címről direktben döntő küzdelme az élen egy azóta is vitatott ütközéssel ért véget...másfelől viszont sokan az egyik legalacsonyabb színvonalú bajnokságnak is titulálják, hiszen az összes többi csapat többnyire mérföldekkel volt lemaradva a Williams-Benetton duótól.



Mégis, szinte minden F1 kedvelő szimulátorjátékosnak viszket már a tenyere, hogy végre kézbe vehesse az F1 CTDP 1994 modot, amelyről természetesen a továbbiakban is informálódhattok majd oldalunk hasábjain is, és már tényleg csak a megjelenési dátum hiányzik, de ez így is marad, a CTDP is a 'when its done' szlogent követi, és soha sem a kapkodásról volt híres...

...mindezek után ilyen téren csakis a sokadjára is elsütött szállóigével tudlak vigasztalni benneteket: 'türelem CTDP 94 -et terem!', de egy dolog biztos, megéri várni, hisz vélhetően ezúttal is a lehető legmagasabb színvonal jellemzi majd a CTDP soros modját, aki nem hiszi járjon utána...akarom mondani nézzen alaposan körül a cikkhez mellékelt képgalériában!
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei