F1 WCP 2010

  • Birkuc
  • 2010-08-29 11:00:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Jelenleg a WCP csapat Sompir elsőszámú kihívója, akik már tavaly is bizonyítottak autók és pályák terén egyaránt, nézzük hogy állnak a 2010 -es szezonnal!


2010.08.29.

Közel 5 hónapos csendet megtörve, jelentem frissült a képgaléria. Az idők folyamán a WCP csapat újabb értékes tagokkal bővült, és a teljesen saját készítésű mod is egyre előrehaladottabb állapotban van: a hangokkal, az autókkal és a kiegészítő cuccokkal egyaránt jól állnak, a Ferrari, McLaren, Sauber, Virgin, Lotus, Toro Rosso, Renault, Williams, Red Bull vonulat pl már szinte teljesen kész, a csapat pedig keményen dolgozik azon hogy merész tervüket megvalósítsák: lehetőleg a legjobb 2010 -es F1 mod kiadása, és gyakorlatilag már tényként kezelhető hogy az eddigi RFT - FSONE páros versenyfutás immáron 3 résztvevős, tehát az rFactor hívek eggyel több, igazán komoly opció közül választhatnak.



2010.05.06.

A 2009 -es F1 szezont illetően a WCP csapatról tudjuk, hogy remek autó és még remekebb pályacsomagot adtak ki, utóbbi terén pedig talán nem túlzás azt állítani hogy egyenesen az élen jártak. A 2010 -es szezonnak pedig már alaposan megerősödve vágtak neki, többek között állítólag még az MMG -ből is mentek át emberek mivel ők egy időre legalábbis de felhagytak a modern F1 modok készítésével. Köztudott hogy Sompir már készíti a soros magyar Hungarikumot, az F1 RFT 2010 -et, miközben az FSONE még a 2009 -est sem fejezte be, arról pedig csak kósza pletyka volt hogy az LMT is ad ki 2010 -es F1 modot, mármint publikusan. Márpedig több igazán komoly, aktuális F1 szezonokkal foglalkozó rFactor csapat nincsen, így Sompir akár egyeduralomra is törhetne, ha nem lenne a cikk címszereplője, a WCP csapat.



A hírhez csatolt galériából már kiderülhetett hogy bizony ők is gőzerővel dolgoznak az idei F1 szezont feldolgozó modjukon, de nem csak az autócsomagon, hanem tavalyhoz hasonlóan idén is a valós versenyek alapján próbálják meg elkészíteni a lehető legélethűbb pályacsomagot, és állításuk szerint az első 3 állomás (Sakhir, Melbourne, Sepang) már közel áll a kiadáshoz.

A pályák és az autók mellett sisakok, versenyzők stb terén is próbálnak igazán ütőset alkotni, tehát egy komplett, mindenre kiterjedő, magas minőségű 2010 -es F1 modot rFactorra.

A pályák helyzetjelentéséről már volt szó, a többi dologban pedig úgy 40-60% körül, tehát kimondottan jól állnak, és a tavalyi évvel ellentétben idén már az első és viszonylag korai kiadás is valóban komoly lehet, így tehát az idei rFactoros nyár vélhetően elsősorban az RFT - WCP versengésről fog szólni, amiből maguk a játékosok pedig csakis jól jöhetnek ki!

Folytatása következik...
  Kapcsolódó galériák    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei