F1 - az 50 -es évek modjai

  • Birkuc
  • 2011-10-06 11:00:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A száguldó cirkusz hőskora joggal kelti fel a sportág szerelmeseinek érdeklődését
2011.10.06.

Hosszú idő után frissül ezen cikk, azóta sok víz lefolyt a Zalán, és többek között megjelent végre a száguldó cirkusz történetének legeslegelső évadát feldolgozó modifikáció (R&G), mely az autócsomagot tartalmazza, teljes egyben letölthető hozzá tartozó pályacsomag azonban nincsen egyelőre csak darabokban, de használhatjuk akár az 1950s Champions -hoz lévőt is. Egyébként a SamAlex féle Sixties sorozat nyomán ez az "F1 Fifties" első darabja is egyben, és már tervbe van véve az 1951 -es szezon.

2011.05.31.

Az F1 1950s Champions mod gőzerővel fejlesztődött azóta is: ami a közel 100 képpel frissült galériából is kiderül, egyrészt az autócsomaghoz érkezett egy fejlesztőcsomag, másrészt publikálásra került a pályacsomag első része is, amelynek még folytatása következik, fontos hogy bár jó pár pálya már létezett korábban is közülük, némelyikhez teljesen új verzió készült, míg mások alaposan fel lettek újítva, a telepítés módjáról pedig a letöltési oldalon tájékozódhattok, ez pedig a már kiadott pályák listája:
1950 Monza
1951 Pedralbes
1952 Zandvoort
1953 Nurburgring
1954 Bern
1955 Aintree
1956 Monza
1957 Nurburgring
1958 Ain Diab
1959 Sebring

A másik projektről is szó esik ezúttal: az F1 R&G 1950 munkálatai szintén jól állnak, és ezt megint csak bizonyítja a frissült képgaléria is. Az autócsomag nagyjából elkészült, így most a többi dolog kerülhet fókuszba, és talán nemsokára már itt is lesz kézzel fogható letöltés, addig is íme az autólista:
Talbot-Lago T26C/-DA/-GS
ERA A-type
ERA B-type
ERA E-type
Maserati 4CLT/48
Cooper T12
Alfa Romeo 158
Alta GP
Ferrari 125
Ferrari 375
Ferrari 166
Maserati 4CLT L4 c
Maserati Milano 4CLT/50
Simca Gordini T15


2011.03.29.

Megjelent az F1 1950s Champions mod első kiadványa, több részletből álló letöltéssel mellyel azért remélhetőleg elboldogultok, pályacsomag egyelőre nincs de gőzerővel készül ahogy az a frissített galériából is kiderül.

2011.02.23.

Ahogy az a csatolt galériákban is látszik, vannak bizony készülőfélben lévő alkotások, eddig minden esetre amint az a csatolt letöltésekben is látható, kezdetleges 1950 -es modkezdeményezésekkel valamint pár kimondottan ehhez az évtizedhez köthető pályával kellett eddig beérnünk, de nézzük meg konkrétan mi vár ránk:F1 R&G 1950


Eddig ugyebár csak az egyetlen autóra támaszkodó és abból összeállított mod jelent meg, ám nemsokára már egy igazi, komplett, az F1 legeslegelső évadát prezentáló kiadvány jelenhet meg F1C -re, megkezdve az 50 -es évek kollekciójának kitöltését. A munkálatok novemberben kezdődtek és mára eléggé előrehaladott állapotban vannak, a brazil kezdeményezésű modifikáció pedig több helyről is támogatást kap a minél jobb eredmény elérése érdekében. Ha minden jól megy, végül a debütáns szezon teljes autó és pályacsomagja megelevenedhet képernyőnkön.F1 1950s Champions


Érdekes, ám annál kiválóbb ötlet pattant ki néhány modder fejéből, mégpedig ha 50 -es évekbeli modok nem is teremnek minden bokorban, mi lenne ha egy átfogó moddal a teljes évtizednek szentelt kiadvánnyal örvendeztetnék meg a nagyérdeműt. Konkrétan arról van szó, hogy a száguldó cirkusz első 10 évének bajnokai csapnának össze, méghozzá az évtized összes pályáján, utóbbiak pedig szintén korhű köntösben. Az októberben elindult projekt tagjainak száma időközben folyamatosan nőtt, többek között pl jómagam is segédkezek a pályák terén. Az autócsomag szépen alakulgat, ám az igazán nagy durranás a pályacsomag lesz, hiszen némelyiket a semmiből kellett megteremteni (pl Ain Diab és Pedralbes), másokat egy kezdetleges verzióból feltuningolni (pl Pescara), de a többi sem mind rendelkezett korábbról a 50 -es éveknek megfelelő korhű nyomvonallal illetve grafikával. Habár az említett pályák külön is megjelentek már, ezzel elérve hogy a sportág történetének összes aszfaltcsíkja elérhetővé vált, a történelmi virtuális F1 körözgetést majd csak a teljes pályacsomag megjelenése teszi igazán teljessé!

Ami a készülő 2 modifikációt illeti: nincs meghatározott megjelenési dátum, de ahogy a fenti írásokból is kihallatszik, könnyen lehet hogy hamarosan rátehetjük a mancsainkat, minden esetre ha a cikk nem is, a hozzájuk fűződő galériák a megjelenésig még alighanem frissülni fognak.
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

  Hozzászólások1  

dono

2011-10-06 15:39:19 [1]

Kár,hogy szinte minden F1 Challangre érkezett...

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei