HuMOD - egy rég várt egyesülés

  • Birkuc
  • 2013-04-04 21:00:00
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az aktív modderek száma nemcsak globálisan hanem hazánkban is csökken, íme az élő példa és a logikus válaszcsapás...
Hungarian Modding Team, avagy a 2013 -ra még állva maradt hazai F1C modifikáció készítők közös projektje. Leginkább az SMT és KC márkanevek egyesüléséről van szó, melyek az elmúlt évek versengései után most az összefogás mellett döntöttek. Idén lesz 10 éves az F1 Challenge 99-02, minden idők legtöbb kiegészítőjével rendelkező F1 játéka, és bár a fénykorán már egyértelműen túl van a lelkes amatőrök munkássága is, amely az elmúlt évtizedben a sportág egész történelmét elénk tárta az EA legendás játékán keresztül, azért a történetnek még koránt sincs vége. A magyarok mindig is élen jártak ezen a területen, mondhatni komoly múltra tekinthetünk vissza mi is illetve van mire büszkének lennünk, és mindig jó látni hogy bizony továbbra is mozgásban van az a bizonyos láng. Az alábbiakban az új hazai egyesületet vagyis a HuMOD bemutatkozását olvashatjátok, és nem mellesleg a cikkhez csatolva megtaláljátok a fent említett csapatok legfontosabb korábbi megjelenéseit is...és ne feledjétek: F1C will never die!



F1 HuMOD 2013
~~~~~~~~~~~~~
Szemes Dávid - az SMT (Senna Modding Team) és a Bóka & Petneházi duó (Kc Modding Team) külön-külön is remek F1 Challenge MOD-okat tudtak kreálni. Ha lehet úgy mondani "csatában voltak egymással", és gyakran szópárbajokban is összetűzésbe keveredtek. A hibákat általában mindig megtalálták egymás kiadványaiban, talán ezért is mondhatjuk azt - "ha összeállnának bizonyára egy hibátlan F1 Challenge játéknak kellene születnie[...]" Páran már biztosan elképzelték, hogy mi lenne, ha a fent maradt két leghírhedtebb, legtapasztaltabb játékkészítő csapat összeállna, és a korábban egymás kiadványaiban észlelt hibákat, fejleszteni valókat saját kezükre tudnák fejleszteni.
Ez megtörtént! A még mindig fent maradt F1 Challenge 2012-es éve után Magyarország két még életben maradt csapata (KC&SMT) Összeállt egy csapatba - "HuMOD - Hungarian Modding Team" - néven és közösen adják bele minden tehetségüket, idejüket, kreativitásukat, hogy fent maradjon az első legélvezhetőbb F1-es játék jelenléte - F1 Challenge, mint 2013-as HuMOD-kiadvány.
A csapat 4 tagra bővült:
-Szemes Dávid
-Petneházi Erik
-Bóka László
-Molnár Richárd
A munkák fel vannak osztva az újdonsült csapatban - Szemy és Erik a modelleket kreálja a legtökéletesebbre, valamint rakja össze a játék alapját, amelynek a "szíve" az SMT-é, hiszen a KC-é is az volt. Bóka a sisaktextúrákon, illetve az autótextúrákon dolgozik futamról-futamra. Richárd a veteránjuk, pedig a menüdizájnba fekteti bele kifinomult tudását a textúrák terén. Az idei első kiadványuk április vége, vagy legkésőbb május elején várható. A késői megjelenésnek az oka a sok részlet a játékban.
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

F1C - F1 Challenge 99-02

Szimulátorok >>

megjelenés:

2003. június 24.

fejlesztő:

ISI (Image Space Incorporated)

kiadó:

Electronic Arts, EA Sports

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei