Phung mester - új szerkesztő a GP Hungary-n

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Üdvözlök mindenkit, Phung mester vagyok. Ha többet szeretnél rólam tudni, olvass tovább!
Üdvözlöm a GP Hungary olvasóit!
Én is egyike vagyok azon szerencséseknek, akiket felvettek a GPHungary szerkesztői közé . Valódi nevem Köteles Norbert, és az rFactor részleggel fogok foglalkozni, esetleg még ezen kivül néhány  más szimulátoros játékkal is. De mesélek egy kicsit magamról ... 1995-ben születtem Kiskunfélegyházán, és jelenleg is itt lakom. A Petőfi Sándor Gépészeti és Informatikai Szakközép Iskolába járok, ahol most kezdtem el az első évemet. Igencsak régóta játszok rFactorral, egész pontosan már 3 és fél éve, ha nem több. És bekell vallani, egy nagyszerű szimulátoros játék, a jelenkor szimulátora. 
Én leginkább a Forma 1-et szeretem, és valószinűleg arról több cikket fogok írni. Lehet hogy ejtek pár szót a Forma 2-ről is, de az ég a jövő zenéje. 
Köszönöm a lehetőséget, és remélem hogy teljesíteni, valamint túlteljesíteni is tudom majd az elvárásokat

Újabb videó az rFactor 2-ről!

Az első időjárást bemutató videót elhoztam nektek, amelyen az rFactor 2 esőmodellje látható egy néhány másodperc erejéig:

Az új videó nem a végleges esőcseppeket hivatott bemutatni. Ez egy WIP videó (Work in Progress). Az ISI esőcseppek még jelentősen fognak változni a megjelenésig.

Az rFactor 2 az előző rész evolúciója lesz, amelyben animált versenyzők, dinamikus időjárás is megtalálható. És persze a sokat változó grafika, amely pozitiv irányba változott. A hirek szerint a ISI minden erejével azon van, hogy kiadhassák az rFactor második részét még időben. Sajnos pontos megjelenési idő még nincs, de 2011 elejére várható!



  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó leírások    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei