Viszlát GP Hungary !

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Jóideje nem koptattam már a billentyűzetemet itt a GP Hungary adminoldalán, ennek természetesen megvanank az okai, melyeket meg is tudhatsz ha tovább olvasol...

Jóideje nem koptattam már a billentyűzetemet itt a GP Hungary adminoldalán, ennek természetesen megvanank az okai, azonban ezekre később térnék rá. Mint a cím is jelzi, ez egy fajta búcsú lesz nekem Tőletek, olvasóktól. Sok értékes tapasztalatot, pozitív kommentárt, bár olyakor negatívat is építőjelleggel, sok-sok unalmasan töltött perc helyett egy kis izgalmat, és az unalmasan eltöltött percek helyett hasznos időtöltést adott nekem ez az oldal, szinte azóta, amióta csak létezik.
2007 májusában csatlakoztam az akkoriban még teljesen más admincsapathoz, és most két és fél év után mindössze Morfival ketten maradtunk az akkori csapatból. Mára sok midnen megváltozott, ahogy én is, és most láttam idejét annak, hoyg búcsút vegyek az oldaltól.

De vajon miért ?

Talán sokatok feltette-e cikk olvasása közben ezt a kérdést. A válasz sokoldalú, és bár mindet nem is tudom felsorolni, de azért megpróbálom összeszedni a lényeget. Egyrészt a szabadidős tevékenységeim megsokszorozódtak, másrészt az admincsapaton belüli viták elvették a kedvemet, motivációmat a további folytatáshoz. Utóbbit még bővebben is kifejtem nektek majd, hiszem tlaán ez veti fel a legtöbb kérdést bennetek. A harmadik ok pedig az, hogy mostanában már a szimulátorozásra sem jut időm, így nem rudom tesztelni azokat a kiegészítőket, amelyek az oldalra kerülnek. Én a mai napig annak a híve vagyok, hoygha csinálok valamit, akkor azt rendesne kell csinálni, vagyi nkább bele se kezdjek, és mostmár nincs meg a lehetőségem, hogy az oldal presztízsének megfelelő munkát adjak ki a kezem alól.

Mi lett a GP Hungaryval ?

Talán azt is észrevettétek, hogy az oldal egyfajta mélyponton áll, amelyet lassan már feneketlen szakadékká alakít át az idő múlása. Ennek okát mi adminok is egymás között keresgéltük, és mindenki más véleményen volt, ez pedig vitákat szült. Az admincsapatból egyszemélyben Birkuc az, aki kiáll az F1 Challenge mellett, mi a többiekkel úgy gondoltuk, hogy a játék már kissé idejétmúlt, ő azonban nem volt hajlandó csökkenteni a régi kedvencünk rovatában található cikkek mennyiségét.
Ezzel a probléma az, hogy ő valamint a többiek két külön utat választanának vissza a siker felé, ő pedig ennek következtében mindenfajta kritikát elítél. 

Birkuc vs többiek

Már leírtam korábban, hogy Birkuc az aki szembemegy mindenkivel, és teljesen más irányokat követ, azonban biztos sokak felteszi ka a kérdést: miért engedjük ezt neki ? A válasz egyszerű: nem tehetünk semmit. AZ egész kapcsaládon összesen két ember képes szabályozni a jogokat, így képtelenek vagyunk szabályozni a jogait annak érdekében hogy csak olyan dolgok kerüljenek ki az oldalra, amelyek megütik az oldal egykori presztizsánek szintjét. Ebből eredően ez az egész egy virtuális szóháborúvá vált, amit én mostanra megelégeltem.

Volt egy dolog, amit az amdinfórumon is leírtam, és talán ez a mondatom itt is sokat mond: Szerintem nem lehet áldozatok nélkül célokat elérni, a siker érdekében néha fel kell adni dolgokat. Én úgy gondolom ez az áldozat én leszek, ha Birkuc úgy gondolja, hogy én állok útjában a GP Hungary sikereinek, én vállalom hogy visszavonulok, és nem írok cikket többé, nem próbálok rendet tenni többé, nem leszek az oldal főszerkesztője, sőt semmilyen szerkesztője többé.

Kedves szimulátorosok, az úr elérte a célját, én most elköszönök tőletek, de én sosem érkezem, illetve távozom üres kézzel. Ennek következtében mégegyszer utoljára a letöltések felé vezet az út, a Balatonringhez. Vegyétek ezt amolyan búcsúajándéknak Tőlem, egyfajta köszönetnek azért, hogy türelmesen olvastatok engem az elmúlt két és fél évben. 

Ha a leötltési linkek esetleg nem működnének, akkor itt vannak mégegyszer :

Rfactor version 1.0: http://www.megaupload.com/?d=MH462ZMC
Gtr2 version 1.0 : http://www.megaupload.com/?d=LP9MLX76 

  

  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei