F1 2006 1.2.1 - Megjelent!

  • Noxter
  • 2010-06-09 13:21:12
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A CTDP kiadta Formula-1 2006 -os rFactor munkájuk 1.2.1 -es verzióját. Érdekel? Olvass tovább...

                                                       2010. 06. 09.

A CTDP kiadott egy kisebb javító patch -et a 2006 -os Formula-1  -es modjukhoz.

 

Ilyen hiba, például a Toyotának a Bahrein -ben a boxból való kimenetel VOLT. Ezen felül még pár kisebb dolog lett kijavítva, és hangsúlyozom, kicsi patch, ezért a mérete is kicsi. Mindössze 5,03 MB. A patchet ezért NEM TORRENT -re tették fel, hanem .zip fájlban tölthetitek le. Természetesen akinek van WINrar, annak WINrar archívumként fogja letölteni, de ugyanúgy kilehet csomagolni, ha nincs meg a WINrar.

 

Jó játékot!   

 

 

                                                       2010. 06. 05.

 

A CTDP csapat megjelenítette újabb munkájukat rFactorra - ezúttal a Formula 1 2006 -os szezonját bemutató projektjüket, aminek nem adtak túl bonyolult nevet: Formula 1 2006 1.2.

 

Mint ahogy tudniillik, a CTDP nem arról híres, hogy összedob egy modot, hanem inkább jol kidolgozottan, és ez a képeken is látszani fog, amiket ízelítőnek a cikk végébe beszúrok kedvcsinálónak. De addig is, ez a modjuk is jónak tűnik, híven az összes többihez, úgyhogy kétségem sincs afelől, hogy aki letölti, elégedett lesz vele.

 

A mod tartalmazza a Formula-1 2006 -os szezonjának összes csapatát és pilótáját, valamint minden aerodinamikai változást versenyről-versenyre. 

 

A 2006 -os világbajnokság talán az egyik legjobb szezon volt, Schumacher lenyűgöző Brazil ámokfutása, Alonso-Schumacher harc a VB címért, és még sok egyéb más dolog miatt. A 2006 -os évad a Formula-1 57. szezonja volt, ebben az évben vonult vissza Michael Schumacher, gondolom sok ember bánatára. Ezek a dolgok is szerepet játszhattak a CTDP csapatnak abban a döntésében, hogy az rFactorosok képernyőjére varázsolják ezt az alkotást.

 

Néhány képet akkor kedvcsinálónak, majd a hír legalján as letöltési link.   

(FIGYELEM! A mod letöltéséhez TORRENT szükséges!)

 

 

 

 

  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei