F1 LMT 2010 - Megjelent

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Nem csalás, nem ámítás. Az LMT Modding Group idén végre kiadja rFactor modifikációját. Olvass tovább a részletekért...

2011.07.31.(ropikakika)

 

Igen jól látjátok, az LMT Modding Group ma végre kiadta az F1-es modját! A moddal publikáltak egy Release videót, amiben szinte minden csapat autójából látunk egy onboard kamerát. 

 


Először kezdjük a menüvel. A menü nagyon szép szerintem. A háttérben egy fehér kép van szürke "foltokkal", a foltokból egy Force India és kettő lány rajzolódik ki. A menüben szépen néznek ki az autók, ám ha belépünk egy pályára azt vesszük észre, hogy ár autó nem sikeredett nagyon jóra. Szerintem csak pár autó hasonlít a valóságra, ezek: Red Bull, Force India, Ferrari. A hangok jóra sikeredtek, viszont a fizika nem túl jó billentyűzettel(most csak azzal tudtam tesztelni), mert az autó rettentően csúszik. A törésfizika nem lett rossz.
Így összességében erre a modra szerintem kár volt több mint 1 évet várni, mert nem sikerült túl jóra, de valószínűleg lesz(nek) javító patch(ek). Egy tízes skálán én erre ötöst adnék. A Letöltések közt megtaláljátok a modot.  
 

2011.04.05.(fcbdavid)

 

Három új kép érkezett a készülő LMT modból,most a Virgin VR-01-ről láthatunk 3 képet és egy videót a még teszt fázisban lévő DRS rendszerről(Drag Reductions System).



 

 

 

2011.04.02.(fcbdavid)

 

Új in-game képek és egy videó érkezett a F1 LMT 2010-ről,amely egyes hírek szerint már teszt fázisban van ami eltarthat akár két hónapig is.A képek alapján a kocsik nagyon szépek és egy igazán kiváló mod van készülőben.


<!--[endif]-->

 


2011.02.12.(NorbiLordi)


Újabb előzetes képek érkeztek a modról, ezúttal a 2010-es év leggyengébb versenygépének titulált Hispaniáról, az indiaiak autójáról a Force Indiáról, valamint Richard Branson csapatáról a sokak által csak mozgó reklámtáblának hívott Virginről.







2011.02.04. (NorbiLordi)

Egy újabb előzetes képcsomag érkezett az LMT modról, melyeken a McLaren, Red Bull, Toro Rosso és a Williams versenygépeit látjuk, valamint a render képeken megtekinthetjük a Force India, Hispania, Lotus, McLaren, Renault valamint a Virgin csapatok frissiben elkészült kormányait. 








További képek a képgalériában.

2010.01.07.

Úgy tűnik az LMT csapatnak bejön ez a "most publikálom először a modom és akkor csinálok sok millió képet a nagyközönségnek" című dolog. Na de ez miért is lenne baj? Nekünk, akik majd játszunk vele, biztos, hogy nem az. Folyamatosan jönnek ki az újabb és újabb képek a játékról, illetve az ú.n. játékon belüli életről. Aki nem tudná, hogy ez mi, elárulom. Ezek az ingame képek.

A csapat elérkezettnek látta az időt, hogy a sok kép után kiadjon egy ingame videót. A videóban látható a Williams, Toro Rosso és a HRT 2010-es versenygépe. 2 db onboard videót is tartalmaz. A HRT autóinál fogtok látni egy érdekességet. Ez pedig az, hogy a kormány nem felel meg a valóságnak. Nos, ez azért van, mert az még nincsen teljesen kész. De nem is húzom tovább az időt, jöjjön az ingame videó:




2011.01.02.

Az idei év 1. cikke, tőlem. De most nem rólam van szó, hanem az újabb render képekről, amit az LMT csapat adott ki. Ezeken a képeken a Toro Rosso 2010 versenygépét mutatják be. Összesen 6 db kép került a kezünkbe. A képeken látható az autó minden részlete, kezdve a hátsószárnytól az autó orráig. A képeket megnézhetitek a frissített F1 LMT 2010 képgalériában.

2010.12.29.

5 nappal ezelőtt az LMT csapat megosztott velünk 22 db képet 5 új autóról. Ezek között ugyan már szerepelt a Williams istálló 2010-es munkagépe, de akkor még csak a menüben volt látható. Ma viszont a csapat közzé tette a FW32-es kódjelű autó render képeit. Ezeket hoztam ma el nektek. Összes 2 db kép érkezett. Ezeket megtaláljátok a képgalériában. A galéria elérhető a cikk alján, vagy a főoldalon jobb oldalt.

2010.12.24.

Mielőtt a cikkbe belekezdenék, megragadnám az alkalmat, hogy Boldog Karácsonyt kívánjak minden olvasónak és látogatónak.

A LMT csapat gőzerővel dolgozik az első publikus modjukon. Autók terén igen jól állnak. Már 10 csapat versenygépe elkészült. Bár pár modell ugyan még nincs kipingálva, de a kocsik igen jól néznek ki, még így festés nélkül is. Lehet, hogy ez a mod lesz a legjobb 2010-es mod? Ez egyenlőre még rejtély.

Mint azt a cikk címe is írja 5 új autó került bemutatásra. Nézzük hát, miből is élünk:
  • 9 db Toro Rosso kép (2 render; 7 ingame)
  • 7 db Virgin Racing kép (7 render)
  • 2 db HRT kép (2 render)
  • 2 db Force India kép (2 render)
  • 2 db Williams kép (2 render)
Ezeket a képeket megtaláljátok a frissített LMT galériában.

Mivel már 10 kocsi kész (McLaren;Mercedes;RedBull;Ferrari;Renault;Williams;Force India;Toro Rosso;Virgin Racing;HRT), már csak a Lotus és a BMW Sauber csapat maradt hátra. Azt, hogy ezekkel mikor készülnek el, egyenlőre rejtély.

Az autóknál fontosabb kérdés a pálya. Mert ugye, ha nincs pálya, akkor hiába vannak olyan szép modellek, ha nem tudunk velük körözgetni. Jogos a kérdés tehát, hogy az LMT csapat meg fogja-e osztani velünk a 2010-es pályaszettjüket? El kell, hogy szomorítsalak titeket. A csapat egyenlőre nem tervezi, hogy kiadná a 2010-es Trackpack-et a modhoz. 

A végére maradt egy onboard videó Michael Schumacher-rel, amint éppen a Brazil pályán körözget. A videóért köszönet: MSchumachernek!


2010.11.13.




Ahogy azt már a képgalériában, illetve a videóban láthatjátok eddig 5 autó (McLaren - Mercedes - Red Bull - Ferrari - Renault) került bemutatásra.

Na de ne rohanjunk ennyire előre. A DTM 2008-2010 és a Ferrari F60 és Szingapúr projektek után, az LMT bejelentette a harmadik és talán a legnagyobb projektjét, ami nem más, mint az F1 2010!

Egészen mostanáig, az LMT modok szigorúan korlátozottak voltak, és csak a saját bajnokságuk használta, de hamarosan minden rFactor játékos élvezheti a munkájukat. A mod tartalmazza az összes autót és pilótát a 2010-es Formula-1-es szezonból, többek között szezon közbeni festésekkel és fejlesztésekkel.

Az, hogy a mod melyik platformra (rFactor vagy rFactor 2) fog megjelenni, egyenlőre nem tisztázott. De valószínűleg függ attól, hogy mik lesznek az rFactor 2 elérhetőségei. 

Azt azonban egyenlőre nem tudni, hogy mi késztette arra az LMT csapatot, hogy idén végre kiadják a modjukat. Talán az, hogy a 2010-es modjuk "kezdetleges" verziója már mindenki számára elérhető, hála egyik játékosuknak. Netalántán a készítők úgy gondolták, hogy megpróbálkoznak bekapcsolódni a WCP vs. RFT vs. Fsone harcba és felvenni a kesztyűt. Vagy esetleg annyira jól fog sikerülni a modjuk, hogy ezt meg szeretnék osztani a nagyközönséggel? Az ok, egyenlőre nem ismert. De szerintem ez nem annyira fontos. Inkább várjunk izgatottan egy újabb remek alkotást az rFactor platform(ok) alá, az RFT, a WCP és Fsone modok után.
 
Nem maradt más hátra, mint jó videó illetve kép nézegetést kívánjak nektek.

Természetesen amint jelennek meg újabb képek és videók a moddal kapcsolatban, azonnal értesülni fogtok róla.
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó leírások    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei