F1 WCP 2010 - Nem lesz V2!

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
A WCP csapat a hivatalos fórumon közölte, nem szándékszanak V2-es verziót csinálni a 2010-es modjukból.
2010.12.29

 Szomorú hírt kell közölnöm a WCP rajongókkal. A csapat úgy döntött, hogy nem adnak ki V2-es verziót a 2010-es modjukból. Helyette a csapat ráállt a 2011-es modifikációra. Alain Fry, a csapat "alelnöke" a WCP csapat fórumon közölte a szomorú hírt:
"A F1 2010 V2 soha nem kerül publikálásra, sajnálom."

Pár órával később pedig megjött a válasz, hogy miért nem:
"Ahogy Tom (Speed) írta régebben, túl sok tényező árnyékolná be a V2-őt:
- Az FSONE, LMT csapat hamarosan publikálja a 2010-es modjukat és hülyeség lenne számunkra kiadni egy 2. vagy 3. verziót.
- Sok időt venne igénybe.
- Nem akarjuk elkapkodni a 2011-es modot."

Tehát, a 2010-es F1 WCP modifikáció végleges kiadásával játszhatnak az rFactor-t és a WCP modokat kedvelő játékosok.
 

2010.12.05.

 Először lássuk, milyen újítások lesznek a V2-ben:
Új funkciók:
-Új modellek
-Új festések
-Új gumik (jó méret, sima, jó állapú)
-Új fizika (lentebb)
-Az utolsó futamon látott kesztyűk, illetve öltözékek
-Új hangok

Most nézzük, mit is fog tartalmaz az új fizika:
V8-as motorok
> 770 helyett 750 erősségű lesz
> Alacsonyabb fordulatszám
> Alacsonyabb üzemanyag fogyasztás
> Élettartam/megbízhatóság sokkal realisztikusabb lesz
> 13 000 fordulat/perc helyett 16 000
> Hatékonyabb indítás

Slick gumik
> Kevesebb Grip minden gumiabroncson
> Valódi szélesség
> Más lesz a használata

Sebességváltó
> Az új motorokhoz új sebességváltó beállítások illenek

Az autó
> Új felfüggesztések és alapbeállítások
> Üzemanyag tank a 225 liter helyett 250
> Hatákonyabb AeroDrag
> Beállítás minden csapatnak

EGYÉB> Jobb AI

Ennyi lenne az újítások listája.

Más:
A WCP csapat saját honlapján közölt egy személyes hírt, mely szerint megjelenési dátumot nem adnak ki, mivel a modot szabad idejükben szerkesztik, és mindössze 1 db modellező és 1 db UV mapper van a csapatban (Mind két feladatot 1 ember látja el: Gringo). Tehát a WCP csapat szeretné a türelmeteket kérni, és remélik, hogy minél hamarabb kijön a végleges változata a modnak.
 

2010.11.27.

Ilyet aligha csinál más modder illetve csapat. A WCP csapat különleges modon szeretné megköszönni, hogy oly sok játékos próbálta ki a modjukat. Pár nappal korábban a készítők a saját honlapjukon közölték ezt a nagyszerű ajándékot, azoknak akik egy kicsit vállalkozóbb kedvűek és persze azoknak kicsit is konyítanak az autó festéshez. Akik már sejtik, hogy mire akartam utalni az előző mondatban, azoknak nem lesz nagy újdonság, ha azt mondom, hogy a WCP csapat a rajongóinak (és persze mindenkinek) kiadta az összes autóra a "templates"-eket, azaz az alapokat a festéseket.
Különleges ajándék ez, mert ilyet, ahogy már említettem, egyetlen egy csapat vagy modder sem csinált.

Na de most jön a nagy kérdés. Miért csinálta mindezt a WCP csapat? Csak azért, hogy megköszönjék a sok letöltést? Mert ha igen, akkor szerintem mindenki nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy a többi csapat, illetve modder is csinálhatna ilyet.
Elárulom, nem ez, vagy legalábbis nem csak ez volt a szándékuk. Az igazi szándékuk az volt, hogy TE, aki használja az F1 WCP 2010-et, teljesen saját festéseket használj. Így, gyakorlatilag máris rendelkezni fogsz egy saját moddal és saját festésekkel.

Na, de én nem is húzom tovább az időt. Szedjétek le, fessétek ki az autókat...stb.
A letöltést megtaláljátok a cikkhez kapcsolva. 
 

2010.11.10.

Alig pár napja jelent meg az F1 WCP 2010, de a csapat nem bírt várni. Kiadta az első hivatalos javító csomagot. A javítást az rFactor mappájába kell telepíteni, pontosan oda, ahova az F1 WCP 2010-et telepítetted. Mielőtt felrakod, nem árt ha megvan az F1 WCP 2010. A patch tartalmazza a Ferrari MultiPlayeres speciális festéseket, kisebb nagyobb online javításokat, a Williams csapat csillogását. Ezeken kívül néhány kormányt is javít, így azoknak már normális festése, illetve csillogása lesz, egyszóval valósághűbb lesz. A hírhez kapcsolva megtaláljátok a letöltést, illetve az exklúzív interjút Tom Speed-el.
A csapat tehát kiváló munkát végzett, és habár elsődleges céljuk az volt, hogy a V1 után egyből készítsék a V2-őt, akkor is csillapítani próbálták a támadásokat, amiket kaptak a hibák miatt. A WCP reméli, hogy mindenki elégedett lesz/lett a moddal a patch feltelepítése után. Most pedig jöjjön néhány ingame kép a játékból, hogy azok is letöltsék a modot, akik eddig még nem tették meg:



2010.11.06.


Hát ezt is megértük. A hazai F1 RFT 2010 mod egyik kihívója, most megérkezett. Már ti is tudjátok tölteni. Most pedig essen pár szó a modról:
A WCP április óta dolgozik a modjukon, és akkor, amikor az autók még nem voltak lefestve, elég sok kép jelent meg. Mikor minden készen volt, 1-2 ingame kép látott csak napvilágot. Mi lehet ennek az oka? Talán a festéssel már nem néznek ki olyan jól az autók? Esetleg a festések nem sikerültek?
Megnyugtatok mindenkit, erről szó sincs. Mindössze annyi állt ennek a hátterében, hogy rendkívül gyorsan dolgoztak, és nem volt idejük képeket készíteni.
A sisak elengedhetetlen felszerelése egy pilótának, ezért úgy illik, hogy egy modba is bekerül. Mivel DaiMOn (hivatalosan) még nem adta ki az rFactoros csomagot az idei sisakokból, ezért nem volt más választás, a csapat belefogott a GP4-es csomag konvertálásába, természetesen engedéllyel. Ha már az engedélynél tartunk, meg kell említeni, hogy a 2010-es modjuk TELJESEN LEGÁLIS. Hogy miért? Azért, mert minden olyan dolgot, amit nem ők készítettek, arra van engedélyük használni. 
 Fontos még kiemelni, hogy az autókat, a kerekek és minden apró részlet, amit tartalmaz a kocsi, saját maguk, azaz Gringo készített. A kormányokat is saját maguk készítették, és Tom Speed elmondása szerint, a kormányaik egyik modban sincsenek benne, tehát különlegesek és egyediek.
Még pár szó a pályákról. Tavaly az összes pályát elkészítették, és idén sem lesz ez másként. Viszont, azt egyenlőre nem tudni, hogy a TrackPack publikus lesz-e vagy sem. Ennek igazán egyszerű az oka. Tavaly nem Ők készítették a pályákat, csak aktualizálták őket. Ekkor nem foglalkoztak az engedélyezéssel. Idén viszont ez kiemelt szerepet tölt be a csapat életében. Egyenlőre nem sok pályára kaptak engedélyt. Ha nem lesz engedély, nem lesz TrackPack sem.
És, hogy még tovább fokozzam az izgalmakat, egy kis kulisszatitkot szeretnék veletek megosztani.
A hivatalos publikálás dátumakor a WCP csapat honlapja egyszerűen összeomlott, mert annyian szeretnék letölteni a modot.
Na és nem is rabolom tovább az időtök, próbáljátok ki a modot Ti is! 

2010.11.05.


Jelentem elkezdődött a mod feltöltése! Ez is bizonyítja azt, hogy a mod kész, és már csak kicsivel több mint 1 nap van hátra! Hamarosan tehát mind a virtuális kézünkbe vehetjük az F1 WCP 2010-et.
Ne felejtsétek el: Holnap 21:00 körül megjelenik a várva mod.
Viszlát holnap este!

2010.11.04.

Már csak kicsivel több mint 2 nap! A mod feltöltése hamarosan elkezdődik.

2010.11.02.

Már csak 4 nap, és a nagyérdemű megkapja azt a modot, amit már oly régóta vár. Tegnap beszéltem a készítővel, elárulta, hogy már a telepítő is elkészült, és azt már le is tesztelték, hogy minden megfelelően működik-e. Jelentem, igen. Holnap elkezdődik a feltöltés. A telepítő 100 és 200 MB körül mozog.

2010.10.30.

Nem kell jó matekosnak lenni ahhoz, hogy kitaláljátok, mikor is lesz a publikálás dátuma.
Azért én elárulom:
A Forma-1 2010 Brazil Nagydíjának hétvégéjén, pontosabban a Qualifikáció után, ami körülbelül 21:00 (GMT+1).

A WCP csapat több helyre is fel szeretné tölteni (mint Megaupload, Rapidshare...stb.) a modját, de ezen kívül a saját FTP szerverükre is fel fog kerülni.

Nemsokára tehát az is kiderül, hogy melyik mod sikerült jobban. Az F1 RFT 2010, ami már egy patch-et is megért, vagy a nemsokára publikálásra kerülő F1 WCP 2010!?
Ezt senki más nem tudja eldönteni, csak ti, a játékosok.
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó hírek    
  Kapcsolódó leírások    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei