F1FPL 4. szezon - behrangozó

  • szekto
  • 2010-09-24 00:06:55
Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Augusztus hónapban már volt egy ligát beharangozó írás itt a GP Hungary hasábjain - itt a szeptember, íme egy másik ilyen jellegű szerzemény! Ezúttal az F1FPL bajnokság van terítéken, mely most fogja megkezdeni immáron a 4. szezonját.




Itt van az ősz, itt van újra – ami egyet jelent azzal, hogy kezdődik a szezon! Az F1FPL csapata immáron a negyedik bajnokságába fog belevágni, új lendülettel, új moddal, néhány klasszikus és jól megszokott versenypályával, valamint a már jól bevált lebonyolítási formában. Az 2010-2011-es szezonba néhány változtatás lesz, mint például a tankolás betiltása, melyet a valós F1-ben is betiltottak az idén. Emellett a pontozási rendszeren is változtattunk, mellyel célunk a bajnokság szorosabbá tétele. Nemcsak a szabályrendszer lesz 2010-es, hanem maguk az autók és a fizika is: az újonnan megjelent RFT 2010 kiegészítéssel fog megrendezésre kerülni a bajnokság, melyet a magyar modder, Sompir készített.

Jelentkezni bátran lehet, melyet először e-mailben kell megtenned a f1fpl.home@gmail.com címen, melyben meg kell adnod alapadataidat. Miután visszajeleztünk, hogy elfogadtuk a jelentkezésedet, be kell regisztrálnod a fórumra, melyet a http://f1fpl.fsr.hu/forum/ oldalon tehetsz meg. Ezek után nincs más hátra, mint a fórum megfelelő topicjában (Társalgó/2010 jelentkezés) egy rövid hozzászólással megerősítened indulási szándékodat.

Október 2-án kezdődik a bajnokságban már jól bevált és megszokott Nagy Teszt, mellyel az autóválasztást fogjuk eldönteni. Erről részleteket hamarosan a honlapon, illetve a fórumon fogsz találni.

Szeretettel várunk tehát minden kedves régi és új ligatag jelentkezését az F1FPL soron következő bajnokságára!


F1FPL csapata


Weboldal: http://f1fpl.fsr.hu
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei