F1RFT ROC 2010

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Ha érdekel ki nyerte meg az idén az F1RFT ROC 2010-et olvass tovább...

2010.12.30.

A tegnapi napon, vagyis december 29.-én 17 órától került megrendezésre az F1RFT Race of Champions 2010, amit a tv.feknyomonline.com élőben közvetített.

A rendezvényen 32 pilóta vett részt akik fel voltak osztva kettes csoportokba, és más-más féle autóval szálltak szembe egymással. A Wembley pályán 4 kört kellett megtenni minden pilótának.

Lement az első menet innen már csak 16on jutottak tovább.

Szuper Gábor és Báldi Gergő a Scirocco nevű kocsival kellett folytassák a megmérettetést, Ballai és Rudas István Buggy-val, Godek és Suborits Péter Renault Megane-al, Csizmadia Tamás és Molnár Attila Buggy-val, Kancsár Ferenc és Toldi Balázs Audi R8 LMS-el, Szabó Tamás és Labancz Bence Buggy-val, Bagi Norbert és Szabó Dávid Audi R8 LMS-el mentek, végül Csuti Zoltán és Bálint Viktor pedig a Porsche 997 GT3-al kellett tovább küzdeniük magukat a negyeddöntőbe.

Ott már csak 8-an voltak harcba az 1.helyért. Lássuk milyen csatákat láthattunk: Báldi Gergő és Ballai Máté Renault Megane-al küzdött meg egymással, Godek Marek és Molnár Attila Seat Leon-nal, Kancsár Ferenc és Labancz Bence Scirocco-val míg az utolsó páros Szabó Dávid és Bálint Viktoré volt a Buggy. A legizgalmasabb összecsapás talán a Ballai és Báldi mérkőzése volt ahol Báldi Gergő nyert így bejutott az elődöntőbe, Molnár Attila és Godek közül Molnár Attila jutott tovább, Godeknek nem ment a netje így az összecsapás közben a játék ki is zárta Godeket ezért Molnár Attilának csak annyi volt a dolga, hogy végigmenjen a pályán amit sikeresen teljesített, így bekerült az elődöntőbe. A következő páros Kancsár Ferenc és Labancz Bence volt akik közül Kancsár jutott be az elődöntőbe, az utolsó páros közül Szabó Dávid jutott be.

Az elődöntőbe az első páros Báldi Gergő és Molnár Attila volt az Audi R8 LMS-el,míg a másik páros Kancsár és Szabó Dávid volt. Az első párosból Báldi Gergő jutott be a döntőbe mivel Attila az elején két bólyát is ledöltött így egyértelmű volt, hogy Báldi már a döntőben van, Attila pedig megküzdhet a 3. helyért. A másik párosításból Kancsár Ferenc jutott be a döntőbe így Szabó Attilával kellett megküzdenie. A 3. helyért a Porsche 997 GT3-al kellett megküzdeni,amit végül Molnár nyert meg. 4. Szabó Dávid, 3.Molnár Attila lett.

Következett a döntő amiben három autóval kellett megküzdeni az 1. helyért. Az első küzdelem a Porsche 997 GT3 volt amit Báldi nyert meg. Ha a következő összecsapást is Báldi nyeri akkor eldőlt, hogy ki nyeri meg a ROC-ot ha pedig Kancsár akkor jöhet a 3. autó. A második menetben a Seat Leon-nal versenyeztek amit Báldi megnyert így hát ő nyerte meg a F1RFT Race of Champions-et 2010ben.

Gratulálunk az első négy helyezetnek!Végül jöjjön a végeredmény:

1.Báldi Gergő
2.Kancsár Ferenc
3.Molnár Attila
4.Szabó Dávid

Az első helyezet a következő nyereményben részesül:

 

És az első három helyezet még kap 1-1 sapkát amit a tv.feknyomonline.com ajánlott fel.
2010.12.24.
 

Az F1RFT liga tagjai számára (I-II.o.) megrendezik a F1RFT Race Of Champions 2010-et. Mint láthatjátok December 29én 17 órától kerül sor a megrendezésre.

A modban a következő autók szerepelnek: Buggy,Porsche 997 GT3,Renault Megane,Seat Leon,VW Scirocco és végül egy Audi R8 LMS-el száguldozhatunk. Ajánlom mindenkinek hogy letöltse a modot mert nem bánja meg.

A szerencsés nyertes egy F1RFT pólót és egy DVD-t nyer. Nevezni a következő e-mail címen lehet: 
 maglodi@szasztv.hu . A nevezéseket legkésőbb december 26-ig lehet leadni. A modot csak regisztrált tagok tölthetik le a Maszosz honlapjáról a letöltések menüpontból.

A sorsol
ás várhatóan hétfőn vagy kedden fog megtörténni,amelyet megtekinthettek itt 
A nevezők névsorát megtekinthetitek: Nevezők 
A szabályzatot pedig az alábbi linken:  Szabályzat

F1RFT ROC 2010 bajnokságot a tv.feknyomonline.com fogja élőben sugározni,három kiváló kommentátorral  Balázs Krisztián, Nemcsák Gábor és Kovalcsik Tamás-sal. Végül az FTV felajánl 1-1sapkát az első három helyezettnek. 

További információkat
 az alábbi linken találtok:maszosz.hu 

Végül itt szeretném megragadni az alkalmat hogy mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánjak!!

  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  Kapcsolódó leírások    
  Kapcsolódó játéktesztek    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei