FSONE 2009 - Toyota TF109 videó

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Az International Pro Modding Team gőzerővel készíti az FSONE 2009 kiegészítést rFactor alá - ezúttal közzétették az általuk készített Toyota TF109-est.
Az International Pro Modding közzétett egy videót a Toyota F109 versenygépről.

A TF109 egyike volt azon autóknak amelyek a sokáig vita tárgyát képző, majd szabályosnak ítélt dupla diffúzort használták.Ez pár dobogós helyezéshez juttatta a japánok két pilótáját: Jarno Trulli-t és Timo Glock-ot.Ez az autó volt a Toyota csapat (eddigi) utolsó Formula 1-es autója, ugyanis év végén elhagyták a Száguldó Cirkuszt.

Visszatérve a modra, illetve elemezve picit a videót, elmondható hogy az FSONE nemcsak az autókban szeretne aratni, hanem a pályákat is gőzerővel készíti modjához. Az elmúlt hónapokban ugyebár sikerült megszerezniük FloFloF1-et aki régebben a WCP-s pályák elkészítéséért volt felelős(és az elküldése után nem véletlenül sikerült gyengusra a WCP full track pack). A videón látható helyszín Spa volt amiből eddig nem igazán volt reális, jól kinéző pálya. Nos mostmár biztosak lehetünk benne, hogy lesz, és lesz még jó sok zseniális pálya Spa mellett is.

Annyi biztos, hogy ha az FSONE minden várakozásunknak megfelelően adja ki modját, ismét nem lesz kérdés, hogy ki nyeri az év modifikációja címet.

És aki egy kicsit ért Angolul az láthatja az utolsó feliratot: "Very soon in your pc :)". Ami azt jelenti: A VISSZASZÁMLÁLÁS MEGKEZDŐDÖTT!

Toyota Onboard FSONE 2009 from FSONE ( I.P.M ) on Vimeo.

  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei