LADA Samara SuperTurism

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Első letöltésként, rFactorhoz egy régi szovjet autógyártó a Lada egyik típusát hozom el nektek mégpedig a Samara-t...
A kínálat: LADA 21083i, a LADA 2108 Cup, a LADA 2108 SuperTurism és a LADA 21099 SuperTurism.Volt már 2101 (by HKV) és 2107 MOD is, ilyen(ek) még nem. Ami azt illeti talán az előbb felsorolt két típus jobban lázba hozza az embereket, de azért nem baj, hogy ezt is játékba varázsolták nekünk a készítők.
A modelleket a Lada Racing Club nevű játékból konvertálták.Grafikailag mivel konvertálták egy Ladáknak tervezett játékból, mondhatni így tökéletes ahogy a modban van, egyedül a tükrökkel van baj, cockpit nézetből nem tudtam életre kelteni, kívülről pedig átlátszik.

Hangok átlagosak, mivel én még nem ültem Samara-ba ezért nem tuom milyen, de azért lehetne jobb is biztosan ennél.Fizikához talán inkább jobb lett volna nem nyúlni, ha 25-nél jobbra-balra fogatom a kormányt már a hátsó kerék felemeleik a földről, így tehát leszögezhetjük, hogy talán túlságosan is csúszkál, hisz azért kanyarba nem mindig ennyivel szeretnénk menni :)
Pályát nem találunk a modban, ha VB-t akarunk menni kell az alapjáték, a Lite-t hanyagoljuk, az csak akkor jó, ha össz-vissz kipróbáljuk a MODot.

Grafika: 4
Hangok: 3,5
Fizika: 2,5
Tartalom: 4,5  Kapcsolódó fórumok    
  Kapcsolódó galériák    
  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód, regisztrálj oldalunkon!

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei