Ligacsokor - Dan Wheldon Emlékfutam!

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Dan Wheldon Emlékfutam amit a HRST és a PGL rendez illetve vannak még egyéb "finomságok" is! Ha érdekel olvass tovább!



HRST, PGL - Dan Wheldon Emlékfutam!


 
Hétvégén az IndyCar Las Vegas-i futamán, nem sokkal a rajt után hatalmas baleset történt. 15 autó ütközött össze egymással. Több pilóta kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet egy pilóta kivételével. Dan Wheldon-t a baleset után rögtön kórházba szállították, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. 1978-ban Angliában született. 2005-ben elhódította az IndyCar bajnoki címét, és még ebben a szezonban megnyerte a híres Indy500-as futamot, melyet idén újra sikerült megnyernie. Dan Wheldon tiszteletére a HRST és a PGL liga közösen rendez egy emlékfutamot 2011.11.13-án (vasárnap) este 19:30-tól.

Forrás, illetve további információk: hrst.hu




HRST - FIA GT




2011.10.30-án vasárnap este 19:30-as kezdettel FIA GT FUNRACE-t szerver a HRST LIGA közössége. Az esemény a híres Le Mans pályán kerül megrendezésre. Az eseményre a jelentkezés díjtalan, bárki nevezhet aki kedvet kap hozzá a HRST FÓRUMÁN. Információk a futamról szintén a Fórumon, illetve a Bővebben gombra kattintva található. A szerver üzemel, a mód és a pálya megtalálható a Letöltések között. Várunk tehát mindenkit aki kiszeretné próbálni magát más kategóriában is, vagy azokat akik kedvet kapnak egy vasárnap esti 1 órás GT versenyhez.

Verseny menetrend:
Helyszín: Le Mans
Időpont: 2011.10.30
Versenynap:  Vasárnap
Szabadedzés: 18:30 - 19:30
Időmérő edzés: 19:30 - 19:50
WarmUp: 19:50 - 20:00
Verseny:   20:00 - 21:00 - 1 kötelező box

Forrás, illetve további információk: hrst.hu



 


HRST - BTCC 2. Szezon




Vasárnap este véget ér a HRST BTCC 1. szezonja, de nem áll meg az élet ezután sem ami a vasárnap estéket illeti, hiszen máris elkezdődött a jelentkezés a következő szériára. Némi változásokat eszközöltek a módban, kikerült néhány autó, így csak 5 autó típus közül lehet majd válogatni. Teljesen új szabályrendszer készül erre a sorozatra a HRST liga, valamint nem a hivatalos naptár szerint fogunk menni hanem vegyes pályák lesznek, összesen 8 helyszín. Módosult továbbá a pontrendszer és a súlybüntetés is. A bajnokságra egyéni csapat indításával lehet nevezni, tehát mindenki maga dönti el hogy mi legyen a csapatnév, illetve hogyan is nézzen ki az autója. Lehetőség van arra hogy mindenki magának fesse meg az autót, de ha kéri akkor a vezetőség megfesti neki.

Versenykörülmények:
Versenytáv: Előre ki írt körszám
Időjárás: Száraz
Gumikopás: Normál
Benzinhasználat: Normál
Zászlószabály: Teljes
Mechanikai hiba: Normáls
Boxkiállás: 2. futamon 1 kötelező box
Törés: 45%
Megengedett segítségek: LOW TC, LOW STABILITÁS, Kuplung

Versenynaptár: 
1. Brit Nagydíj - Donington GP
2. Ausztrál Nagydíj - Bathurst
3. Ausztrál Nagydíj - Surfers Paradise
4. Brazil Nagydíj - Curitiba
5. Magyar Nagydíj - Hungaroring
6. San Marino Nagydíj - Imola
7. Német Nagydíj - Nürburgring
8. Német Nagydíj - Oschersleben

Forrás, illetve további információk: hrst.hu

 



 

HRST - WTCC 4. Szezon




A Seat Leon és a WTCC Extreme bajnokság nem hozta meg a várt érdeklődést, így véglegesítettük hogy szerda esténként ismét WTCC bajnokság fog indulni a Ríz Dávid által kiadott WTCC 2011-es modifikációval. A bajnokságra a részvétel díjtalan, várunk minden érdeklődőt aki szeretné magát nálunk kipróbálni. A nevezés már elkezdődött, és tesztelni is lehet az autókat szerveren. Minden versenyző saját csapattal indulhat tehát saját maga határozza meg mindenki hogy mi legyen a csapatnév, hogy nézzen ki az autó festése, illetve hogy ki lesz a csapattársa. Természetesen lehet egyedüliként is indulni, aki nem szeretne maga mellé csapattársat.
A nevezésnél FONTOS hogy mindenki írja oda hogy szeretné-e hogy a vezetőség fesse meg az autóját, vagy saját maga készíti el a festést. Amennyiben valamelyik versenyző magának készíti, amint elkészült köteles elküldeni a lentebb leírt email címre a vezetőségnek hogy bele tudja építeni a módba egy patch által, amit majd a teszt futam előtt fogunk kiadni. Teljesen új lebonyolítási rendszert fog a liga alkalmazni erre a szezonra, és teljesen eltér majd a hivatalos pontozási rendszertől és a versenynaptártól is. Változott a súlybüntetés rész, illetve a HOTLAPS és 107%-LIMIT is lesz. A teszt futamra minden versenyző KÖTELES minimum 40 kört megtenni a szerveren, hogy indulási jogot kaphasson. Aki nem teljesíti nem vehet részt a teszt futamon. Aki nem tud megjelenni a futamon köteles jelezni a HRST Fórumán a távollétét. Amennyiben nem történik meg a következő versenyen +3 helyes hátrasorolásban részesül. Nevet és jelszót az adminoktól lehet kérni, az oldalon.

Teszt futam időpontja: 2011.11.09 - 19:20 

Helyszín: Curitiba

Versenytáv: 2x10 kör


Forrás, illetve további információk: hrst.hu

  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei