Ligacsokor

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Na nézzük is milyen ligák vannak a héten.

Liga Beszámoló(k)


F1 RFT II. osztály


Az Istanbuli pályán 44 kör várta a II. osztály pilótáit a 7. fordulóban.Több pilóta is hiányzott az időmérő futamon, akik remélhetőleg indulnak a vasárnapi nagydíjon.Labancz B. az utolsó rajthelyről próbálja meg a lehetetlent.
Az időmérő első két etapja papírformát hozott.A vasárnapi futamon tőbben is kemény gumival indulnak,ami minden valószínüség szerint egy kiállást jelent majd.A rajtnál a harmadik és az ötödik helyről induló Diósinak és Harsányinak lehetősége lesz az elsők közé verekednie magát, Deményi is meglepetést okozhat.Ők hárman lágy gumival kezdik meg a török nagydíjat, és ahogy látjuk a csapatok közül most a Williams áll jól.

Időmérő eredménye: 

1,Szekeres M.(Williams)-1.27.231
2,Molnár A.(Ferrari)-1.27.361
3,Diósi R.(Renault)-1.27.580
4,Bálint V.(Virgin)-1.27.688 
5,Harsányi L.(Williams)-1.27.689 
6,Deményi T.(Mercedes GP)-1.27.888 
7,Szuper G.(Red Bull Renault)-1.28.026 


A rajtnál az élen haladók mind jól indultak. Szekeres, Molnár, Bálint és Diósi volt a sorrend az első kanyarban. Labancz az utolsó helyről rajtolva az első szektorig már hét versenyzőt előzött meg. Ez a futam is elsősorban a taktikáról szólt. A legtöbben a kemény gumit választották, ami az egy kiállást jelentette, de nem volt mindegy, hogy mikor volt a legjobb kijönni gumicserére. Szerencsére mindig akadt egy-két olyan csata, ami körökön keresztül zajlott. Feltűnő volt, hogy minden pilóta jól felkészült erre a futamra, de így is volt bőven hiba. Szuper G. és Sztankoviics I. rossz napot fogott ki. Az előbbi kiesett, míg a másik becsületből pont nélkül végig futotta a 44 kört javíthatatlan autóval, mely példa értékű lehet mindenki számára. Meglepő volt Bálint V. jó teljesítménye, aki csak egy, de nagy hibát követett el a harmadik helyen, és ezzel visszaesett. Közben Labancz B. fokozatosan feljött és már a második helyen volt, amikor már tudomásul kellett vennie, hogy az első helyen lévő Szekerest már nem lehet behozni. Szekeres viszont a legjobb formáját hozta és rajt-cél győzelmet aratott. Második lett Labancz B., harmadik Molnár A. lett, de úgy, hogy az utolsó kanyarokban is keményen meg kellett küzdenie Bálint V.al, csak hogy megtartsa pozícióját, ami nehezen is, de sikerült neki. A futamon szerencsére nem volt olyan szituáció, hogy a biztonsági autót be kellett volna hívni. Ami igen figyelemre méltó volt, hogy 20 induló pilótából csak "egy!" eset ki. Ezért a teljesítményért le a kalappal a II. osztály előtt.

Futam végeredménye(röviden):
1,Szekeres M.(Williams)
2,Labancz B.(Mercedes GP)-utolsó helyről!
3,Molnár A.(Ferrari)
4,Bálint V.(Virgin)
5,Harsányi L.(Williams
6,Diósi R.(Renault)
7,Suborits P.(Hispania)
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei