rFactor 2011 - Mit hoz a jövő?

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Lassan itt van az év vége, és átlépünk a 2011-es évbe. Nézzük meg, milyen F1-es modok várnak ránk...
rFactor 2



Nem csak F1, de talán az egyik legnagyobb és legjobban várt játék. 2011-ben megjelenik az rFactor folytatása. Számos új grafikai elem, újratextúrázott pálya, dinamikus időjárás, animált kéz a versenyzőknek és még sorolhatnám. Az ISI 5 éve adta ki az rFactor 1. részét. Nemrég elérkezettnek látták az időt, hogy belevágjanak a 2. részbe és még több újítást és segédprogramot tegyenek bele mind a modder, mind a játékosok számára.

F1 RFT 2011




Jövőre is számíthatunk Sompirra, azaz Maglódi Imrére. Az RFT már 4 éve osztatlan nagy sikert arat a szimulátort kedvelő játékosok körében. Jövőre lesz a jubileumi 5. év, hogy Sompir kiadja az F1 RFT modot.

FSOne 2010




Az FSOne jövőre tervezi kiadni a 2010-es modjukat. Talán erről a csapatról mondható el az, hogy a lehető legnagyobb precizitással készítik az autóikat, minden kis részletre odafigyelve. Lehet, hogy éppen ezért nyerték meg 2009-ben a "MOTY"-t, azaz a "Mod of The Year"-t az FSOne 2008-as modifikációval.

FSOne 2011(?)




Való igaz, hogy a csapat minden évben az előző évi F1-es szezont "másolja át" rFactor alá. Lehet, hogy ez jövőre megváltozik? Egyenlőre nem tudni. De mivel az FSOne 2011 mod elkészítése egyenlőre még csak kósza gondolat a készítők fejében, így nem nagyon lehet arra számítani, hogy 2011-ben ezzel a moddal játszunk.

F1 WCP 2011



Az idei nagy siker után nem hiszem, hogy a WCP csapat megállna ennyinél és feladná a küzdelmet. Van az a mondás, hogy "A csúcson kell abbahagyni". Ez igaz, de a készítők szerint, ez a csúcs még messze van. Tovább akarnak fejlődni, és megmutatni a világnak, hogy Ők is tudnak még modot csinálni.

F1 LMT 2010




Egy újabb név a nagyok között. Hosszú idők óta az LMT csapat, csak és kizárólag saját ligájuknak készítették a modokat. Idén viszont úgy döntöttek, hogy kiadják eme nagyszerű művet, és beszállnak a harcba. Mivel eddig még csak 10 autó készült el, és ezek között van olyan, ami még nincs lefestve ezért úgy gondolom, hogy ezzel a moddal már csak jövőre találkozhatunk. Jogos a kérdés, hogyha a ligának már megvan a mod, akkor miért nem adják ki azt? Nos azért, mert a csapat megpróbálja az év végi fejlesztéseket is belevarázsolni az első publikus alkotásukba.

F1 Racing 2011


Akárcsak az LMT, úgy a Racing Software© is egy új név lesz az rFactorosok számára. Az F1 Racing mod név ismerős lehet az F1Challenge játékosok körében. Igen, jól gondoljátok. Ez ugyan az. Annyi különbséggel, hogy ezentúl rFactor alá fog megjelenni a mod. A csapatnak jelenleg 1 tagja van. Szilágyi Dávid (modellező és minden más), azaz én. Igyekszem a lehető legjobban összehozni majd a modot. Reményeim szerint Én leszek az első olyan modder, akinek 2011-es modja van. Jelenleg nekem, egyetlen egy célom van. Mégpedig az, hogy ott legyek a "MOTY 2011" top 10-es mezőnyében. Ehhez pedig az kell, hogy a legjobb tudásom szerint dolgozzak. Ígérem ezt meg is fogom tenni.

Szóval, igen nagy lesz jövőre is az rFactor letöltési lista ezzel a rengeteg jobbnál jobb moddal.
Végszóként pedig engedjétek meg, hogy a felsorolt csapatok, illetve modderek nevében kívánjak nektek Békés Boldog Karácsonyt, és Sikerekben Gazdag Új Évet!
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei