Salzburgring - Megjelent!!!

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Megjelent a Salzburgring-i pálya rFactorra.

2010.09.24.


Akik már tűkön ültek, és várták, hogy mikor jelenik már meg végre, azok fellélegezhetnek, ugyan is Com8 végre publikálta, a képek valamint videó alapján nagyszerűre sikeredett pályát, bár döntse el mindenki maga, hogy milyen munkát is végzett az alkotó.


2010.09.23.

6e66o-nak köszönhetően 5 új képet kaptunk a készülőfélben lévő Salzburgringől. Közülük csak egyet raktam be a cikkbe, aki kíváncsi a másik négyre, azt megkérem, hogy fáradjon át a képgalériánkba.



2010.09.19.

A Trackday videó után Com8 egy újabb bemutató videót adott ki a pályáról, mely alapján elmondható, hogy egy szépen kidolgozott pályát kapunk majd kézhez. Pontos megjelenési dátum egyenlőre még nincs, de a készítő elmondta, hogy hamarosan mindenki számára elérhető lesz.

Salzburgring 2009 Preview from *Com8* on Vimeo.





2010.07.30.

Nos hát Noxter kolléga nemrégiben hozott nektek 2 képet erről a pályáról amelyet Com8 készít.

Ma azonban már egy videó is megjelent Trackday néven.



Azonban itt nem állunk meg, ugyanis két képet is kaptunk, de mielőtt ezeket megtekinthetnétek, írnék még 1-2 infót a pályáról.

Értelem szerűen Salzburg közelében található, nyugati szomszédunknál Ausztriába. 1968-ban nyitották meg, két hosszú egyenesből, 1 sikánból, valamint 6 kanyarból áll.

Megfordult itt a German ADAC Procar Series, DPM, DTC, STW, Oldtimer Grand Prix, valamint az Osztrák Gyorsasági motoros bajnokság.

Jöjjenek akkor a beígért képek.







  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei