V8Factor Unleashed - Megjelent!

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás
Megjelent a V8Factor Unleashed rFactorhoz. Ha érdekel olvass tovább.

2011.03.19.

A Team ORSM hosszú idő kiadta a kiegésztőjét a V8Factor Unleashedhez, mely a már meglévő szezonokhoz adja hozzá a 2010 idényt.

A modot új fizika, hangok és autómodellek jellemzik. A csapat terve az, hogy a jövőben még több szezonnal egészítsék ki az alap modot.

2011.02.04.

Ryan Callan jóvoltából kikerült egy trailer videó az internetre, mely azt kívánja az emberek tudtára adni, hogy hamarosan elérhetővé válik a V8Factor Unleashed a Team ORSM munkájaként.

A mod a Kenguruk Földjének legnépszerűbb túraautós bajnokságát kívánja majd elhozni nekünk, ami nem más, mint a V8 Supercars.

Az első verzió 4(!) éve jött ki, ez volt az egyik első rFactor kiegészítés. A most következendő kiadás már 3 szezont fog feldolgozni: 2008,2009 valamint 2010. Új hangok, módosított fizika valamint új modellek jellemzik majd.

Végére pedig elhoztam nektek a cikk elején előzetes videót, mely alapján elmondható, hogy egy újabb részletesen kidolgozott, szép modot fogunk kapni.



  Kapcsolódó letöltések    
  « vissza a főoldalra  

Adatlap

rFactor

Szimulátorok >>

megjelenés:

2007. november 16.

fejlesztő:

ISI

kiadó:

Sniper Entertainment

Web
Magyarítás Demó
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó:

  tovább az adatlaphoz...

Legfrissebb hírek

Legfrissebb letöltések

Mai top játékok

Legfrissebb galériák

A hónap legnépszerűbb hírei