Race Driver: GRID

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

A mélyen tisztelt Codemasters népszerű Race Driver sorozata jövőre egy igazán nagyot szeretne villantani. A 100%-osan újgenerációs Race Driver: GRID számtalan látványos elemet tartogat majd számunkra. Előszőr is az eredetileg Race Driver One című alkotás nyílvánvalóan már nem érvényes, így született meg a GRID elnevezés - valami hasonló lehet, mint a Colin McRae Rallynál a "DIRT". Az eddigi információk alapján minden bizonyal a legnagyobb újításnak az számít majd a következő résznél, melyel végre valahára elhagyhatjuk a versenypályák monotonitását, s az utcán is kipróbálhatjuk vezetői képességeinket. A helyszínek tekintetében sem lesz okunk a panaszra, többek között Detroitban, San Franciscoban vagy Washington D.C.-ben élvezhetjük a sebességet, de akár Japánba is elutazhatunk egy drift erejéig. A fejlesztőcsapat elmondása alapján kijelenthetjük, hogy ezúttal nagyobb hangsúly lesz a konkrét versenyeken, s háttérbe szorul majd a járgányok tuningolása, gyűjtögetése és a külcsíny alakítása. A játékélményt célozzák meg a srácok, illetve az aszfalton zajló eseményeket. A játék grafikai mámoráért a Neon motor továbbfejlesztett változata felel majd, melynek már most nagy bizalmat szavaztunk.

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a GP Hungary adatbázisából    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!  Hozzászólások  

kovy29

2009-04-19 19:27:27 []

szerintem nagyon baró gamma, kíváncsi vagyok a Shift milyen lesz, mint visszavágás

gta77

2009-04-11 16:01:04 []

nekem tetszik ez a játék a grafikája szép, főleg a füst.

Adatlap

Race Driver: GRID

megjelenés:

2008. május 30.

fejlesztő:

Codemasters

kiadó:

Codemasters

Web
Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: