STCC - The Game

Megosztom az iWiW-en! Megosztom a Facebook-on! Megosztom a Twitter-en! Hozzáadom a Google könyvjelzőimhez! Hozzáadom a Startlapomhoz! Megosztom a MySpace-en! Könyvjelző és megosztás

Az STCC – The Game betűszava a Swedish Touring Car Championship nevet takarja, maga a cím pedig a bajnokság hivatalos játéka. A 2008-as szezon valamennyi pályáját megtaláljuk ebben a PC-s szimulátorban, köztük a Mantorp Parkot, a Knutstorp Ringet, valamint a göteborgi Eco Drive Arenát is.

A svéd túraautó bajnokság 16 csapatának 22 versenyzőjével mérhetjük össze tudásunkat olyan autók volánja mögött, mint az Audi A4, a Volvo C30 vagy a BMW E90. Nem csak az STCC keretein belül száguldozhatunk, hiszen -- ahogy azt megszokhattuk a SimBin más címei esetében is -- megkapjuk a WTCC, a Formula 3000, a Formula BMW, és a Mini Cooper Challenge versenypályáit és autóit is.

Rákanyarodva a többszemélyes játékmód lehetőségeire, 25 másik pilótával róhatjuk a köröket 25 pályán. Az, hogy milyen autóval akarjuk próbára tenni magunkat, nem könnyű döntés, hiszen 29 versenygép kapott helyett a játékban.

Regisztrált és bejelentkezett látogatóink számára a profiljukban megadott konfiguráció automatikusan összehasonlításra kerül a hivatalos gépigénnyel!

  A kategória legjobbjai a GP Hungary adatbázisából    
  Kapcsolódó hírek    
  « vissza a játékadatbázishoz  

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Ha még nincs azonosítód,
regisztrálj oldalunkon!Adatlap

STCC - The Game

megjelenés:

2008. szeptember 19.

fejlesztő:

Simbin

kiadó:

Atari

Kapcsolódó cheat:
Kapcsolódó videó: